14-11-08

"mini"-update

Voor één keer ga ik in een opsomming eens een chronologische volgorde krijgen: hou u vast... :

 

Cijferkes heeft issues met Picasa.

Picasa heeft uiteraard ook issues met Cijferkes.

Cijferkes en Picasa hebben de zaligste seks ooit. (zie vorig postje)

Cijferkes en Picasa beseffen dat dit de issues niet uit de baan helpt.

Cijferkes en Picasa zien elkaar wel écht héél graag...

Cijferkes vermoedt dat hij haar misschien net ietsje grager ziet dan zij hem.

Cijferkes en Picasa beseffen maar al te goed dat elkaar graag zien niet volstaat om een scheeflopende relatie te redden.

Redden? Goh ja... Dat woord is al relatief als je nog maar zo lang bij elkaar bent...

7-11-2008, ergens onder de middag : Picasa krijgt een kleine zenuwinstorting op haar werk. Het werk wordt haar allemaal teveel. Ook de issues met Cijferkes baren haar zorgen. Het geplande weekendje samen lijkt al aan een zijden draadje te hangen. Cijferkes slooft zich weer eens uit om haar zo goed als mogelijk te troosten via sms. Bellen mag ie niet van haar als ze op haar werk is.

Een zestal uur later. Zoals reeds bleek uit één van haar sms'jes wou ze die avond alleen zijn. Cijferkes dacht toen nog dat het allemaal aan de werksituatie lag en begrijpt niet waarom ze niet in zijn troostende armen wil, kan of gaat slapen. De verwarring is weer hoog bij hem.

's Anderendaags: niet relevant wat er zich in de loop van de dag (lees: overdag) allemaal voordeed. Ik zou al eens moeten goed nadenken om het mij te herinneren.
Anyway: 's avonds vraagt ze of hij niet bij haar wil komen. Terwijl zij (aanvánkelijk tenminste) het weekend wou doorbrengen bij hem thuis. Aangezien zij nog "thuis" woont en hij alleen, liggen de redenen wel voor de hand. "we moeten eens praten"... Cijferkes' eerste reactie is: het is gedaan, ik ben haar kwijt. Achteraf blijkt dat hij er niet naast zat.
Fuck de chronologische volgorde, tijd voor een flashback: de maandag ervoor zijn Picasa en Cijferkes overeen gekomen dat ze eens zouden moeten praten. Elkaar wat beter leren kennen ook. Het minder over de relatie zélf (en alles wat scheefzit in die relatie) hebben. Einde flashback.
Die zaterdagavond wordt er effectief gepraat. Veel gepraat. En toch niet genoeg. Picasa zit met een zere rug en Cijferkes stelt een massage voor. Picasa weigert aanvankelijk subtiel omdat ze vermoedt dat Cijferkes op méér uit is. Terwijl dit voor één keer nu niet het geval was. Uiteindelijk ligt er voor Cijferkes een blote rug op het bed voor dat ie het beseft. Hij verkiest echter om eerst even zijn handen te gaan wassen. Als hij terugkomt hoeft het voor haar niet meer en blijkt dat er nog wel meer is dat voor haar niet meer hoeft. Blijkt dat het koppel uiteen is. Cijferkes valt uit de lucht. Zij beweert dat ze dit reeds gezegd had. Cijferkes is er tot op de dag van vandaag van overtuigd dat dit niet zo is. Ze geeft er een draai aan. Ze probeert Cijferkes te manipuleren. Het goedpraten met woorden à la "we gingen toch tijdelijk uiteen gaan? elkaar kalmpjes aan aftasten?" et cetera et cetera et cetera. Cijferkes vindt dit oneerlijk. Hij verdient nog een kans, zegt hij. Het gaat niet meer voor haar zegt zij. Ze verwijst naar haar instorting de dag ervoor. Cijferkes vindt dat het (opnieuw) leren kennen perfect moet lukken bínnen een relatie. Na veel spreekwoordelijke vijven en zessen krijgt Cijferkes een kleine emotionele crash en begint hij op haar borst te huilen. Hij sméékt bijna of ze niet van gedacht wil veranderen. Het mocht niet baten. Na nog vééééél meer gepraat komt het gesprek vast te zitten. Er volgt veel geknuffel en getast. En seks. Ze vraagt zich af of hij dit wel wil. Ze wil hem niet meer kwetsen zegt ze. De goesting is te groot bij beiden en het gerampetamp volgt. Eenmaal voldaan komt er weer geknuffel en nog een beetje gepraat. De uren vliegen voorbij. Cijferkes vertrekt. Cijferkes doet een beetje gek: 160 waar je maar 70 mag rijden is niet echt snugger. Cijferkes stopt als hij bijna thuis is bij een goeie maat van hem. Cijferkes is er nog geen twee minuten binnen of hij krijgt al telefoon van Picasa. Terwijl ze zou moeten weten dat hij op die tijd nog niet thuis kan zijn. Zelfs al rijdt hij 160. Ze is poeslief, ze zegt dat ze hem mist. Dat ze hem niet mocht laten gaan hebben. Dat ze nu wél wil dat hij bij haar blijft slapen. Cijferkes heeft zoiets van "verdomme, meid, wat wil je nu feitelijk? weet je het zelf nog?!"

's Anderendaags idem dito. Overdag maakt weinig uit. Er volgt een kort gesprek op msn en ze stelt hem hyperimpulsief voor om bij hem langs te komen. Hij stemt toe en ze vertrekt onmiddelijk. Omhelzingen. Kussen. Gaan slapen. Weer seks. Rusten. Babbelen. En nogmaals seks. Achteraf bekeken was dit de laatste keer. En één van de twee beste keren trouwens. Weer babbelen. Weer issues. Botsen op elkaars mening. Slapen. Wakker worden. Opstaan. En Cijferkes staat op met een gevoel "wil ik het allemaal nog wel? wil ik nog verder met haar?". Nog meer botsingen. Woorden. Gezever. Issues. Kaka. Tegen de middag vertrekt ze.

Diezelfde avond leert hij stomweg zuiver toevallig iemand anders kennen op café.

Hij ziet haar (nee niet Picasa) nog verschillende keren in de loop van de voorbije week.

Vanavond kusten ze.

Hij gaat naar huis en begint het allemaal van zich af te schrijven.

Hij hoopt nu het hoofdstuk Picasa af te kunnen sluiten. 24h haar sms'jes negeren helpt hierbij, al ziet hij haar nogsteeds graag. Maar nieuwe kansen doen zich nu voor.

Jongens ik ben er zelf nog niet goed uit. En met dit nieuwe persoontje in mijn leven is er ook reeds een issue :-D maar die ga ik nog nie verklappen. Echt niet. Ik ben stikkapot. Teveel emoties en te weinig slaap. Slaapwel...

01:23 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (12) | Tags: seks, kussen, huilen, afscheid, kaka, gezever, issues, picasa |  Facebook |

Commentaren

Jeetje... ik weet niet goed wat ik moet zeggen
ik stel mij de vraag of jij je niet te vlug te open stelt voor andere mensen? meer bepaald die van het vrouwelijke geslacht?
protect yourself lieve cijferkes!!!!
je kan jezelf emotioneel kapot maken op die manier.

Gepost door: G | 14-11-08

Idd een heel gedoe ... Ik zou het ook eventjes een beetje kalmer aan doen en de kat uit de boom kijken voor je opnieuw zwaar valt ?

Gepost door: Stekelbeesje | 14-11-08

amai Hoe jij dat emotioneel volhoudt!!??

Gepost door: beate | 14-11-08

Amai wat is dat tegenwoordig? Iedereen wisselt sneller van lief (of iets in die aard) dan van onderbroek :) Euhm tja, wat moet ik u toewensen? Sterkte met de breuk, succes met de nieuwe vangst en veel moed met de nieuwe-met-issues??

Gepost door: Nina | 14-11-08

Picasa: idd... mag je van mij ook laten schieten.
Het nieuwtje: mja... je kent mijn visie :o)
...
maar ook mijn motto: "Volg je gevoel!"

*LS houdt vangnet klaar, indien dat nodig blijkt te zijn*

Gepost door: Lentesneeuw | 14-11-08

haha! ok ik heb heel dit postje zitten lezen met een ihearya-gevoel.
Het is volgens mij het vallen van de bladeren of zo...beetje zelfde ding over here zenne ;)

Gepost door: Peggy | 15-11-08

Amai Van een emotional rollercoster gesproken! Ik zou het niet kunnen. Misschien moet je een pauze inlassen voor jezelf?

Gepost door: PP | 15-11-08

Laatst las ik in een Flair (jaja) een niet oninteressant artikel over 'help, ik val op de foute mannen'. Bij het lezen van dit relaas stel ik me de vraag of we niet een beetje zitten met 'help, cijfertjes valt op erg wispelturige vrouwen'? Met als gemene noemer tussen de Flair en 8265.skynetblogs: het wordt een spelletje van afstoten en aantrekken. Dan willen ze, dan weer niet.

Mijn gedacht? Je verdient beter dan dat! En hoezeer je misschien de neiging hebt om te gaan zoeken naar wat je zelf 'verkeerd doet'... misschien wordt het tijd om bij jezelf even te checken wat je precies aantrekt in een meisje? En hoe je daar vervolgens best mee omkan om hartpijn te vermijden?

Dikke knuff!

Gepost door: Trits | 16-11-08

@ G: te vlug openstellen... Goh, wat moet ik dan zitten doen? telkens zitten rouwen voor iedereen waar ik een geschiedenis mee gehad heb? ik was vroeger zo... en besef nu maar al te goed dat ze het allemaal niet waard zijn... ik blijf maar ervaringen opdoen in dit leven en blijf er maar uit leren... ik word er ook véél harder van. Dus in zekere zin bescherm ik mijzelf wel. Ik kom er altijd immuner uit terug. Ofwel ben ik nu mijzelf aan't blaaskes wijsmaken.........

@ Stekelbeesje: kalmer aan? wat moet ik dan doen? het gewoon negeren als ik iemand toevallig tegen het lijf loop waar we beiden elektriciteit bij voelen?

@ Beate: goeie vraag... zie ook mijn antwoord naar G. toe...

@ Nina met de vuile onderbroek: iiiieeeuuwwww :-)

@ LS: geen commentaar :-)

@ Peggy: nu moet ge mij toch ne keer uitleggen wat dat met de tijd van 't jaar te maken heeft :)

@ PP: zie commentaar @ Stekelbeesje & Beate...

@ Trits: heb dat artikel ook gelezen :) verder.... snap ik uw raad nie goed :(

Gepost door: Cijferkes | 16-11-08

Dat je niet kan veranderen voor welk type vrouw je valt... maar wel hoe je omgaat met dergelijke types om te vermijden dat het hartje zeer doet :-) Ik val bijvoorbeeld nogal makkelijk voor 'den bad boy'. Dat impliceert dat ik mijn vent over het algemeen best gewoon wat zot laat doen, zijn extremis sporten naar hartenlust laat beoefenen en niet zaag aan zijn kop over huisje-tuintje of dit-dat kan niet door de beugel. Bad boys zijn allergisch voor regels en reageren alleen maar negatief als je die wil laten doordruipen, want dan kunnen ze daar 'stoer' op reageren. Geen regels meegeven, betekent dat ze niet getriggerd worden om die te doorbreken. Simpel.

Anderzijds: als je blijkt te vallen voor wispelturige vrouwen, kan je best minder aanstalten maken tot 'serieusheid'. Maak een context waarin ze niet de indruk krijgen dat je 'toch op hen wacht' of dat ze hun 'wispelturige uitspattingen' snel recht kunnen zetten. Anders leg je de weg al te makkelijk breed open om wispelturig te zijn ;-)

Samengevat: lusten en passies heb je niet in de hand, maar vaak wel welk effect ze op je hebben :-) Ben je mee? :-)

Gepost door: Trits | 17-11-08

Ik kan niet oordelen wat het beste voor jou nu is
maar ik kan beamen afscheidsseks is één van de beste seks ever
...

Gepost door: soet | 18-11-08

Waar? Is cijferkes?

Gepost door: Chaoot | 07-01-09

De commentaren zijn gesloten.