15-10-08

Nee

Nee, ik blog niet vanavond. Of althans niet op de gebruikelijke wijze. Ik schrijf gewoon neer wat er op dit eigenste moment uit mijn spreekwoordelijke pen vloeit. Ik ben schielijk weer eventjes veranderd in een spraakwaterval, maar dan via het toestenbord. Ik beloof plechtig om geen aanpassingen te doen bij het bereiken van het einde van de tekst. Ik raak de backspace-toets op m'n toetsenbord zelfs liefst niet aan. Ik moet gewoon eventjes iets kwijt. Er is weer crimineel veel gaande geweest de voorbije weken. De trouwste lezers hier die mij niet in het echt kennen of niet af en toe met mij babbelen op msn weten dus nog van niks. Ik ga het gewoon kort proberen samenvatten in enkele chaotische zinnetjes:

Bevertje? Fini, parti, nie gezien, pas vu en vooral passé. Gedaan. Schluss damit. Punt aan de lijn. Ik heb eventjes móéten van mijn hart een steen maken. En zelf een (nieuwe) keuze moeten maken omdat zij het nogsteeds niet kon. Ik heb er maanden mijn geduld, liefde, respect,... quasi ALLES heb ik in haar gestoken. Feedback? Nul komma nul, meneer. Dan moet het op een gegeven moment voor mij allemaal niet meer. Of ik nog vriendschap met haar wou? Nee meisje, er zijn slechts twee opties overgebleven. Keuze drie valt weg. Ze kon nogsteeds niet kiezen. Contact verbroken. Dat was mijn radicale keuze op die moment. Neen, geen vriendschap, dat kon niet meer vond ik en vind ik nogsteeds. Niet na de kussen en al de rest wat we samen meegemaakt hebben. Voilà, 't is eruit.

(Wat ik nu ga zeggen heeft mede dienst gedaan als trigger i.v.m. voorgaande, dat geef ik toe. Maar dan nog. Ik heb Bevertje kansen met hópen gegeven. Teveel. Trop.)

Concreet: iemand anders leren kennen. Een lont aan het kruidvat (met kleine K). Wat ze met mij doet... Nóg beter klikken doet het allemaal. Holderdebolder. Stapelgek. Elfenstof. Betovering alom. Verliefd is het juiste woord zelfs niet. Zwaar tekort aan superlatieven. In het prilste begin nog minder moed en zin om er aan te beginnen. Niet dat dit -achteraf bekeken- veel heeft uitgemaakt, lont aan mijn kruidvat zei ik u dus al. Ook hier zijn er al kussen gevallen. Goh, en nog véél meer dan dat, en het is allemaal al zo mooi en zo perfect geweest. En het zit allemaal zo goed, het is en blijft cliché maar het zit écht allemaal in een klein hoekje verscholen in het leven. Onverwacht, maar ten zeerste welkom. Absoluut. Echt wel. En dit soort prachtige dingen al zéker... Superlatieven zoek zei ik dus. Intussen heb ik haar al een week moeten missen (reizen naar de zon kunnen nl. geboekt zijn en niet meer te annuleren zijn enzo, weet u wel). Straks/vannacht ga ik haar oppikken op Zaventem. En ik blijf bij haar slapen. En niet op haar zetel - zoals die éne keer dat ik *ironische waaaw* bij Bevertje heb mogen blijven slapen. Enfin, soit, mij nu nog scheren en wassen en dan stilletjesaan in mijn auto springen en op't gemakje naar Brussels Airport bollen. En genieten. Zwaar genieten. Van de omhelzingen die er gaan gegeven worden. En van al het mooie dat nog voor ons ligt. De toekomst ligt vóór ons. Ik zie nu enkel nog het beeld van een kaarsrechte snelweg die tot aan de horizon en verder rijkt. En een prachtige zon die op onze huid schijnt. En wij in onze cabrio met de haren in de wind. En zijweggetjes en afritten waar wij het nodig achten, en nergens anders.

00:56 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Miljaar, soms kan het snel gaan. :)

Geniet ervan!

Gepost door: beate | 15-10-08

yeah! zo hoort het!zo moet het!right on!
blij voor jou manneke en geniet met volle teugen!

Gepost door: Peggy | 16-10-08

Amaai, wat een ommekeer! Super!

Gepost door: PP | 16-10-08

Ik heb altijd gelijk...
ik heb het je gezegd dat die relatie niet kon slagen..

enjoy je nieuwe kriebels... ik hoop voor je dat ze blijven!!

kiss kiss

Gepost door: G | 17-10-08

U ziet: liefde moet heus zo moeilijk niet zijn ;-) Trop is inderdaad teveel. En soms moet je beseffen dat je jezelf gewoon 'vastzet' door domweg op dingen te wachten...

Ben ik effe blij dat je de stap hebt gezet. Ben ik effe blij dat je dat ook op het juiste moment deed. Een nieuwe liefde, een meid die je verdient... en die jou verdient. Geen zeteltjes. Just butterflies and fun. Keep it up! :-)

Gepost door: Trits | 18-10-08

Goed dat je de knoop hebt doorgehakt met Bevertje... ga voor de volgende! Veel succes alvast.
Trouwens, you have been tagged! Rules @ my place :-)

Gepost door: Breeg | 18-10-08

;-) Ik ga niet zeggen dat ik gelijk heb hehe...nee-hee, dat doe ik niet! Maar wel dat wat ik hier lees, recht uit je hart is geschreven, vol zelfvertrouwen en moed om verder te gaan...das wat telt!
- Op naar een mooie relatie! Zet wel af en toe je roze bril af, om goed te kijken waar je loopt lol!

Geniet van deze openbaring! ;-)

groetjes

Gepost door: maike | 18-10-08

Tag! Ook getagged! Meer info bij mij!

Gepost door: PP | 18-10-08

En zonder baard. Ook door mij getagd btw. Oh, en als ge eens twee minuten tijd hebt, ik wil het verhaal van De Hereniging op Zaventem.

Gepost door: Nina | 19-10-08

Wauw Doet me denken aan de eerste weken met D. Geniet ervan, ga ervoor. 't Is iets waar je later, als er sleur komt (hopelijk niet), op kan terugvallen en op kan teren als het moet. Het is het mooiste wat er is aan 'menszijn', iemand tegenkomen die je zintuigen op scherp zet.

Gepost door: Chaoot | 23-10-08

Graag merk ik even op dat de avond van 15 oktober reeds lang gepasseerd is en u bij deze terug mag bloggen ;-)

*grijnz*

Gepost door: Trits | 24-10-08

De commentaren zijn gesloten.