09-09-08

Let Her Go II

Gemakkelijker gezegd dan gedaan, dat is het altijd wel zeker? Ik moet haar maar niet zo verdomd graag zien... En -o boy, o boy- dan heb ik het nog niet gehad over De Complexe Complicaties (klinkt verbazend veel op een titel van een Sus & Wis boekske hé!) die er op de koop toe allemaal nog es gratis bijkomen. Dat het soms pijn kan doen tot daar aan toe. Daar kan ik mij nu wel al grotendeels tegen wapenen. En ik ben er best wel trots op (of toch een beetje - altijd even bescheiden hé) dat ik mij zo sterk kan houden. En ook dat mijn relativeringsvermogen hoge pieken haalt de laatste tijd. Very nice. Maar dat er verdorie zo massaal véél energie inkruipt en dat ik er zo crimineel moe van word hé.... AAarghhh... Dus: Slaapwel mensen!
(en geloof mij: slapenstijd om 21:27?  Dit is VROEG voor mij). Over de voorbereidingen die ik (thuis) 's avonds zou moeten treffen i.v.m. de (hopelijk!) nieuwe toekomstige job zal ik het dan ook maar niet hebben zeker? Al twee avonden niet veel meer dan nul komma nul gedaan. Need a big powernap right now. Over & out, nighty night.

Commentaren

Slaap maar es goed, jij! Het kan wonderen verrichten voor de energie van morgen, voor nog méér relativeringsvermogen, voor een gezonder gevoel, een sterkere geest, positievere kijk.
Slaap. Ik zou best mijn eigen raad eens opvolgen...
't Is een moeilijke fase, dat loslaten. I know. *schouderklop*

Gepost door: Lentesneeuw | 09-09-08

Wat ik niet echt snap, is dat ik zoveel lieve leuke pittige madammen tegenkom in de wereld, in blogland, noem maar op. En jij bent er zo rotsvast van overtuigd dat er niemand beter is voor jou dan Bevertje. Maak het je jezelf niet moeilijker dan het zou moeten zijn? Een mooie coping met dergelijke situatie vond ik persoonlijk terug bij Breeg, die vanuit zijn avonturen met Ingrid vooral dankbaar was dat hij op die manier leerde dat er 'vlees' is dat in zijn kuipje past. En de les hoopvol meeneemt naar de toekomst, want nu wéét hij wat hij wil. Waardoor hij veel bewuster kan openstaan voor vrouwen met dezelfde eigenschappen. Prachtig en sterk vond ik dat. Als je wat bijgeslapen bent, misschien even hieraan terugdenken? ;-)

En verder volg ik Lentesneeuw: slaaptekort vergroot de perceptie van 'onoverkombare probs' (en dan moet je niet per se die stomme inslaappilletjes slikken die ik een tijdje geleden verorberde, zie blogland ;-)...). Rust. Het zal je deugd doen :-)

Gepost door: Trits | 10-09-08

Ik kan natuurlijk niet anders doen dan Trits hier volledig gelijk geven. Maar de sleutel zit hem in het focussen op het positieve wat je geleerd hebt. Concentreer je op de punten van overeenkomst en denk "zo iemand wil ik vinden, want die past bij me". Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan en ik heb ook mijn moeilijke momenten hoor. En vooral : spreek erover, schrijf of praat het uit je systeem, laat je af en toe eens gaan.
"What doesn't kill you, makes you stronger!" en zorg inderdaad dat je veel rust!
Sterkte!

Gepost door: Breeg | 10-09-08

Er zijn een hele hoop wijze mensen te vinden in blogland: ik kan alleen maar zeggen dat 'die hieronder' gelijk hebben...
Hopelijk voelde je je vanmorgen al een klein beetje een nieuwe mens!!!

(en wat reclame: een Ikea-bed helpt uiteraard met een goed nachtrust! :-) )

Gepost door: saartje | 10-09-08

Effe uw belstat komen pikken
*bloos*

En kijk eens, wat een lieve peepjes in blogland :-D

Gepost door: Trits | 10-09-08

Elke verloren liefde is een gewonnen zaak ! Ik lees hier een verhaal waarvan ik ergens anders al stukken gelezen had. De consequenties zijn blijkbaar totaal verschillend.
Wees blij, je winst is dat je indrukwekkende fanclub je spontaan ter hulp gekomen is om je gekwetste ziel te verzorgen. Daar heb je een punt voor op de concurrentie.
Groet
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 10-09-08

ah... het is niet makkelijk maar je komt er wel,Cijferkes moet inderdaad gewoon es goed uitrusten.verwerken is een energievretende bezigheid.
knufje

Gepost door: Peggy | 11-09-08

De commentaren zijn gesloten.