20-08-08

Kaas

Ik ga mijn kaas voor de verandering weer eens op een ander halen. En het heeft dan nog niks met haar kaas-postjes te maken. Neen, wel met die voorlaatste post van ons zot geval. Het vuurtje. En de vlammetjes. Oja en onrechtstreeks ook al dat oehoe-gedoe. En natúúrlijk ook de mannekes en de vrouwkes...

Ik citeer even mezelf (=mijn reactie op LS haar postje):

Ik heb er nog een beetje extra zitten over nadenken, en eigelijk hé, zo’n echt kampvuur of zo’n vuur à la oermensch in den bosch bij de beeschten hééft nog iets, en de sfeer die er rond hangt, etc… is zaaaalig. En misschien hebben we dat allemaal ietsje meer/opnieuw nodig. Terug naar de oorsprong, op alle vlakken. Voor we ín het vuur terecht komen en ons lelijk verbranden…
Kortom, ik denk da ge er wel eens op kunt zijn. En dat ik dringend mijn vuurke eens moet aanwakkeren en er eens diep zal moeten in turen.
Ofwel mij gewoon terugtrekken in mijn hol.

Het stomme is dat ik mij een beetje teruggetrokken heb... of  had. En dat we nu weer communiceren. Oja, misschien niet onbelangrijk om dit ook even met jullie te delen: Eergisteravond en gistermorgend heb ik nl. met Bevertje zware crisis gehad. Zo goed als een emotionele crash. Ik ben er blijven slapen maar ik heb het mij tot hiertoe alleen maar beklaagd en op mijzelf zitten vloeken. En wat is het stomme hier nu aan? Nee, niet dat ik mij teruggetrokken had in mijn hol. Maar het stomme is dat ik op haar smeekbedes ben ingegaan. Dat ze absoluut met mij weer wou praten, skypen, babbelen op msn... Alles. En na veel aandringen heb ik toegegeven. Terwijl ik echt wel in de vlammetjes wil kijken nu. Nee, ik wíl niet. Maar ik heb het nodig, ik voel dat ik het nodig heb gewoon. Soms ben ik echt ten einde raad en vraag ik mij af waarom dit allemaal begonnen is. Of waarom ze niet wil meevechten ("samen komen we er toch hé meid?"). Of waarom ik per sé zo hopeloos verliefd moest worden. Happy single... Zou het dan toch...?

Commentaren

Sommige zaken schrijf je beter van je af, waneer het naar zich toe praten doelloos lijkt.
Jouw ideeën zijn mooi. Volg ze.

liefs
noa

Gepost door: noa | 20-08-08

Wel, ik dacht bij het lezen van de titel: Jama, zeeeg, ik heb wel al twee postjes over kaas!
Tot ik zag dat je mijn raad had opgevolgd :o)
Is 't al wat beter ondertussen?

Gepost door: Lentesneeuw | 21-08-08

Hm, hm, je laatste posts begrijp ik niet voor de volle 100% maar dat ligt ongetwijfeld aan mij.

Sterkte en dat je snel het licht mag zien...

Gepost door: Linn | 21-08-08

Wel, ik moet toch even aansluiten bij binnenstebuiten Linn ... ik ben niet helemaal mee. Een pijltjesdiagram à la verliefd --> lukte niet --> nog eens geprobeerd of tafel --> bed --> vragen zou voor mij misschien wel wat helderheid aan de dag brengen ;-)

Of misschien is dat net de bedoeling? ;-)

Sterkte!

Gepost door: Trits | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.