30-06-08

Een beetje "zeuren"

Nee en dan niet zeuren zoals het in De Dikke staat, maar dan eerder op zijn Vlaamsch, noem het voor mijn part bedriegen, liegen... Een beetje de gek houden met. Met wie of wat? Met mijn lezers, jullie. In welke zin? Gewoon, omdat ik er zin in heb: antwoorden op de reacties die ik op m'n vorige schrijfsel kreeg. En dit in de vorm van een nieuw gekriebel. Dus ik zeur eigelijk. Ik schrijf niet echt iets. Ik ben al enkele lijntjes aan het vol schrijven met ronddepotdraaitoestanden. Kwestie van weer een nieuwe stijl uit te vinden na de zet-u-eens-samen-in-de-zetel-met-een-bende-bugeltjes -stijl en de wist-je-dat? -stijl. Er is ook een heel klein beetje een achterliggende reden. Electrazeepbel en Belgabrol proberen nl. Cijferkes te bedriegen. En hij laat niet met zich sollen. De markt ligt open, providers genoeg. De ene is al buiten gevlogen bij mij, de andere volgt nog. En ach, waarom draai ik hier eigelijk nog meer rond de pot? De echte reden was in feite eerder iets helemaal anders. Niet dat ik bedrogen ben of bedrogen heb. Neen, maar ik heb wel een beetje met teleurstellingen te maken. Ik ben teleurgesteld geweest gisteren door haar, en als ik haar dat met zoveel woorden duidelijk maakte bleek volgens haar dat ik haar afgelopen vrijdag ook teleurgesteld had. En ik wíst het helemaal niet... Genuine! I mean, ik aanbíd haar bijna, dus zou ik het dan ooit bedoelen om haar teleur te stellen? Nee toch?! Al bij al hebben we (= ik en het überprachtige superengeltje) het wel grotendeels kunnen uitpraten, maar dit lag toch nog een beetje op mijn alcoholverwerkings... euh lever. En de nood om weer meer te komen bloggen is er nu ook weer een beetje meer om eerlijk te zijn. Gewoon om alles kwijt te kunnen. (Zoals de nu nog overblijvende frustratie van "waarom zégt ze het mij dan vrijdag niet direct als ik haar dan toch teleurstel? of waarom bélt ze mij dan niet als ze gedaan heeft met werken? of moet ik thuis zitten wachten zoals een schoothondje en niet bij mijn maten eens langsgaan...") En ach ja, ook een beetje bij gebrek aan een beste vriendin die morgen pas terugkomt uit haar lange verlof.

Maar goed. Reacties op reacties van lezers dussss... @ :

  • Saartje (a.k.a. Sara van Présence) :  Goh, dat van die Titanic was misschien wel met véél opzet. Gewoon als trigger om de tranen eens in gang te krijgen. Om mij eens goed uit te huilen ofzo... En als dat niet zo was: inderdaad, stom stom stom van mij :-)
    Die grote Up? Die komt wel. Ik geloof er alvast in. Als dat geen mooi begin is!
  • Chaoot : Écht? Vertel mij eens wat er zo schattig aan is? Ik moet nl. dezer dagen mijn schattigheid beginnen uitspelen, weet je wel... *grijns*
  • Sterrekes : Ha 't zal wel zijn! Al moest ik die dubbel gewapende betonnen muur met een fucking tandenstoker afbreken! Mercikes! Ik waardeer het zo neig! Ook mercikes voor de msn- en sms-steun enzo! You DO make a difference in my life :-)
  • Trits : Huh? Ekspleen? Ik ben er nog altijd niet uit wat je hiermee zou bedoelen? En ik moet eerlijk bekennen... Ik en Sterrekes hebben zelfs híérover zitten gissen wat je ermee zou kunnen bedoelen. Zij had twee geniale denkrichtingen (die totaal niet op elkaar leken). Ikke nul. Maar ik heb wel twéé redenen om haar veronderstellingen geniaal te vinden hé ;-) Dus niet alleen omdat ze mijn maatje is.
  • Pegsken : Merciiiiiiii voor de moed die je mij geeft! Alle beetjes helpen, écht waar! Content voor mij? Waarom? Ik heb zoiets van "wacht daar nog efkes mee, áls er al iets van komt..." Of versta ik het verkeerd?

25-06-08

Ik haat die ups & downs!

Al zijn de ups nog zo zalig... 100% tot hun recht komen doen ze tóch niet meer. Zuiver omdat die downs in het achterhoofd altijd wel wat blijven hangen. Nog liever één grote down. Mijn leven was ietwat aan het stabiliseren. En toen moest ze in mijn leven binnenwandelen. Met alle gevolgen vandien. Bibi is dus verliefd en dan is't weer allemaal om zeep. Zelfs de warmste zonnestraal heeft geen prozac-effect meer. Life's not fair. Eerlijkheid zoek. Melancholische vioolmuziek (want Titanic speelt op tv) op de achtergrond maakt het er ook niet beter op. Waaaaarom moeten sommige PRACHTvrouwen (en zelfs prachtig op 101 vlakken), súperschattige en lieve vrouwen, vrouwen-zonder-echte-cliché-issues (dat heet dan : rariteiten!) emotioneel kapót gemaakt worden door "venten" (lees: eikels, profiteurs,...) die het totáál -in de verste vérte zelfs nog niet- verdienen om die vrouwen nog maar met een plúím aan te raken? Of waarom kon ik haar niet ontmoeten toen ze nog zo puur en naïef was (en ik ook allicht, maar dat maakt hier niet of minder uit)? Ik zou ze sowieso met alle respect behandelen en overgieten van liefde. Waarom zijn haar knuffels zo aanhankelijk en de laatste knuffel van die twee zalige avonden nóg aanhankelijker? Die twee specifieke knuffels die een vertaling in lichaamstaal waren van de boodschap: "blijf bij mij vanavond en verlaat mij nooit"... Waarom toch? Zeg mij waarom? Ik wou nog iets zeggen maar kan het mij niet meer herinneren wegens emotionele crash op komst... Ik ga Titanic laten verder zinken en in mijn nest kruipen. Ach ja, om wakker te liggen allicht, but who cares...

19-06-08

Autobiografische dominosteentjes

 

Er is iets in haar haren,

't Is moeilijk te verklaren,

het lijkt wel maneschijn,

't moet realiteit zijn...

 

 

Als je een beetje verder denkt dan je neus lang is versta je wel waarom sommige zaken cursief staan, er zijn nl. slechts twee redenen... ;-)

20:51 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

08-06-08

Seksuele voorlichting

'k Ging overlaatst eens terug naar 't kleuterscholeke waar da'k mijn universitair diploma heb gehaald.
Die kindjes kregen daar al reeds seksuele voorlichting!
Ik had toen nie eens een achterlicht op menne vélo, wa zoue kik dan vóórlichting hebben gehad?

11:22 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (6) | Tags: urbanuscitaat van de dag, humor, seks |  Facebook |

04-06-08

Gedeelde smart, halve smart...

Typisch... Ik had weer eens een aanval van inspiratie terwijl ik van het werk naar huis reed. Ik zou hier weer een fantastisch artikel neerpennen. Niet dus. En nu is het al veel later geworden en is er vanalles en nog wat gebeurd en ben ik mijn inspiratie gewoon totààl kwijt. Enfin, de die-hard fans horen tenminste nu nog eens iets van mij, want ik heb gisteren verdorie zelfs klàchten gekregen dat ik te weinig blog. En geloof mij, dat ligt nog altijd hoofdzakelijk aan 't seizoen. Ok, ok, ok, jaaaa, en nog een paar dingen. Die ik hier zéker later ga neerpennen. Maar waar ga ik het nu eigelijk over hebben? Oh ja, ons F. - Mijn beste vriendin, weet je wel... Dat half dagje verlof? Nope, komt er niet van. Ze zit zélf met spinnewebjes momenteel, weet u wel. (en zij niet alleen blijkbaar, want enkele uurtjes geleden heb ik op msn nog zo'n geval moeten aanhoren) En ik maar denken dat het om de maandagochtendziekte ging, waar zij duidelijk honderden keren gevoeliger voor is dan ik. Neen, het zit zich allemaal veel dieper bij ons 26-jarigen. Midlife crisis, remember? Zal het dan toch....?

In elk geval valt mijn eigen miserie ietsje meer mee nu dat ik een ander kan troosten en een luisterend oor kan bieden. Gedeelde smart...

22:54 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |