30-06-08

Een beetje "zeuren"

Nee en dan niet zeuren zoals het in De Dikke staat, maar dan eerder op zijn Vlaamsch, noem het voor mijn part bedriegen, liegen... Een beetje de gek houden met. Met wie of wat? Met mijn lezers, jullie. In welke zin? Gewoon, omdat ik er zin in heb: antwoorden op de reacties die ik op m'n vorige schrijfsel kreeg. En dit in de vorm van een nieuw gekriebel. Dus ik zeur eigelijk. Ik schrijf niet echt iets. Ik ben al enkele lijntjes aan het vol schrijven met ronddepotdraaitoestanden. Kwestie van weer een nieuwe stijl uit te vinden na de zet-u-eens-samen-in-de-zetel-met-een-bende-bugeltjes -stijl en de wist-je-dat? -stijl. Er is ook een heel klein beetje een achterliggende reden. Electrazeepbel en Belgabrol proberen nl. Cijferkes te bedriegen. En hij laat niet met zich sollen. De markt ligt open, providers genoeg. De ene is al buiten gevlogen bij mij, de andere volgt nog. En ach, waarom draai ik hier eigelijk nog meer rond de pot? De echte reden was in feite eerder iets helemaal anders. Niet dat ik bedrogen ben of bedrogen heb. Neen, maar ik heb wel een beetje met teleurstellingen te maken. Ik ben teleurgesteld geweest gisteren door haar, en als ik haar dat met zoveel woorden duidelijk maakte bleek volgens haar dat ik haar afgelopen vrijdag ook teleurgesteld had. En ik wíst het helemaal niet... Genuine! I mean, ik aanbíd haar bijna, dus zou ik het dan ooit bedoelen om haar teleur te stellen? Nee toch?! Al bij al hebben we (= ik en het überprachtige superengeltje) het wel grotendeels kunnen uitpraten, maar dit lag toch nog een beetje op mijn alcoholverwerkings... euh lever. En de nood om weer meer te komen bloggen is er nu ook weer een beetje meer om eerlijk te zijn. Gewoon om alles kwijt te kunnen. (Zoals de nu nog overblijvende frustratie van "waarom zégt ze het mij dan vrijdag niet direct als ik haar dan toch teleurstel? of waarom bélt ze mij dan niet als ze gedaan heeft met werken? of moet ik thuis zitten wachten zoals een schoothondje en niet bij mijn maten eens langsgaan...") En ach ja, ook een beetje bij gebrek aan een beste vriendin die morgen pas terugkomt uit haar lange verlof.

Maar goed. Reacties op reacties van lezers dussss... @ :

  • Saartje (a.k.a. Sara van Présence) :  Goh, dat van die Titanic was misschien wel met véél opzet. Gewoon als trigger om de tranen eens in gang te krijgen. Om mij eens goed uit te huilen ofzo... En als dat niet zo was: inderdaad, stom stom stom van mij :-)
    Die grote Up? Die komt wel. Ik geloof er alvast in. Als dat geen mooi begin is!
  • Chaoot : Écht? Vertel mij eens wat er zo schattig aan is? Ik moet nl. dezer dagen mijn schattigheid beginnen uitspelen, weet je wel... *grijns*
  • Sterrekes : Ha 't zal wel zijn! Al moest ik die dubbel gewapende betonnen muur met een fucking tandenstoker afbreken! Mercikes! Ik waardeer het zo neig! Ook mercikes voor de msn- en sms-steun enzo! You DO make a difference in my life :-)
  • Trits : Huh? Ekspleen? Ik ben er nog altijd niet uit wat je hiermee zou bedoelen? En ik moet eerlijk bekennen... Ik en Sterrekes hebben zelfs híérover zitten gissen wat je ermee zou kunnen bedoelen. Zij had twee geniale denkrichtingen (die totaal niet op elkaar leken). Ikke nul. Maar ik heb wel twéé redenen om haar veronderstellingen geniaal te vinden hé ;-) Dus niet alleen omdat ze mijn maatje is.
  • Pegsken : Merciiiiiiii voor de moed die je mij geeft! Alle beetjes helpen, écht waar! Content voor mij? Waarom? Ik heb zoiets van "wacht daar nog efkes mee, áls er al iets van komt..." Of versta ik het verkeerd?

Commentaren

Ok, ik ga het hier maar één keer zeggen...:-)
Hierbij distantieer ik mezelf helemaal van één of andere genoemde naamgenoot die de voorbije maanden de televisiewereld heeft geteisterd.
Ik had die naam eerst! NAH :-)

Gepost door: saartje | 01-07-08

Dju Ben dan toch mijnen tweeden! We kunnen niet anders doen dat wat mee brainstormen en hopen voor het beste (en dat het ook snel mag komen).
Succes hé!
Grtz...

Gepost door: Lentesneeuw | 01-07-08

Beste vriend, vrouwen zeggen toch nooit iets direct, maken alles duidelijk met die (voor ons) onbegrijpelijke code. Zo kunnen ze achteraf kwaad zijn omdat je hun signaal niet door had (voor jou dat je haar vrijdag hebt teleurgesteld) en moet jij het goed maken. Geloof me, je kan er nooit tegen winnen. Verwacht ook niet dat ze ooit duidelijk zullen zijn. In hun denkpatronen zijn ze overduidelijk, maar voor ons blijft onduidelijk.
Maar wat bedoel je met "ik aanbid haar bijna". Dat kan niet hé man. Of je aanbid haar en gaat er volledig voor (waarbij je onderweg wel enkele keren tegen een muur zal lopen, zoals nu) of je aanbid haar niet en dan kan je beter nu stoppen. Tussenin bestaat niet, of is niet goed genoeg. Doe het NOOIT voor minder.
Maar wanhoop niet, je bent op de goeie weg. Alles in je tekst zegt me dat je goed bezig bent, maar dat je te ongeduldig wordt. Je zit op kruissnelheid, maar zorg dat je niet te snel gaat...anders zou je er wel eens helemaal uit kunnen liggen.
Maar ik wens je vooral veel succes! Zorg er nu maar voor dat we hier weldra heuglijk nieuws kunnen lezen!

Gepost door: Breeg | 01-07-08

Haha, wel... het was eigenlijk net dat aanbidden dat ik bedoelde ;-) Ik vind het allemaal zeer super en romantisch en noem maar op wanneer een jongen verkocht is aan een jongedame en haar van kop tot teen aanbidt, zeker :-D (ik ben er immers ook eentje) Maar bewaak ook je 'nuchterheid' hierin. Niemand is perfect, niemand moet op die wijze aanbeden worden dat hij of zij op een gouden dienblad terecht komt :-) Zeker logisch bij de eerste verliefdheden dat je alles enorm enorm positief inziet (en een waarempel zàlig gevoel)! Maar duw jezelf in de toekomst niet in een ondergeschikte 'aanbid'spositie (mjah, een preventiemadam aan de lijn hier eh), that's all I wanted to say ;-) Echte liefde meet met gelijke gewichten en maten. En de balans blijft mooi in het midden :-)

Overigens, Eddie, ik vind niet dat je het als man moet 'goedmaken' omdat je signalen niet begreep. Ik vind dat je samen moet zoeken naar een oplossing zodat die signalen in de toekomst evolueren naar een open communicatie en directe vraag (desnoods hint) die een man ook effectief snapt. Dat 'goedmaken' bekrachtigt zo een dingen alleen maar... trust me, ik heb genoeg vriendinnen die ondertussen toch wel verwachten van hun vriendje dat ze 'gedachten kunnen lezen', gewoon omdat de jongen in kwestie altijd zijn enorme best deed om dit 'probleem' ('ik had het weer niet door') op te lossen. :-) Ook al is dat allemaal echt niet kwaad bedoeld vanuit beide partijen (integendeel!)... En dit alles komt dan uit de mond van een vrouw :-) Maar uiteraard is zelfkennis het begin der wijsheid.

Balans dus :-) En op een gebalanceerde wijze genieten van elkaar en de vlinders :-)

Was dat een van de opties van sterretjes? ;-)

Gepost door: Trits | 03-07-08

Zoveel sorry's had je nu ook weer niet hoeven zeggen... Je hebt me immers weer voorzien van een blogonderwerp... :-)

Gepost door: saartje | 03-07-08

jamaar hoe zit het nu?kan ik verduidelijking krijgen?is cijferkes nu niet meer vrijgezel?anders ga ik de link op mijn blog niet veranderen...:p

Gepost door: Peggy | 04-07-08

Piep! We zijn ondertussen alweer een weekje verder. Hoe gaat het nu met jou?

Gepost door: Linn | 06-07-08

Ewel ... Omdat een man die zo een beetje verliefd is, zo een beetje onbehulpzaam lijkt, en dus in mijn ogen schattig is. D. was ook schattig ... toen ik hem nog kon betoveren, toen...

Gepost door: Chaoot | 09-07-08

Ewel ... Omdat een man die zo een beetje verliefd is, zo een beetje onbehulpzaam lijkt, en dus in mijn ogen schattig is. D. was ook schattig ... toen ik hem nog kon betoveren, toen...

Gepost door: Chaoot | 09-07-08

Joehoeeee! 't Wordt tijd dat je nog eens iets post! En nu heb ik daar een perfecte reden voor:
Bij deze overhandig ik je graag een award voor een plaats in mijn persoonlijke top 7 van meest gelezen blogs.
Proficiat! Kom je het stokje ophalen?
Groetjes, Lentesneeuw

Gepost door: Lentesneeuw | 25-07-08

En ik... ...dus ook.Kom gerust maar je stokje ophalen :-)

Gepost door: Peggy | 26-07-08

De commentaren zijn gesloten.