22-05-08

Spinnewebben

Neen, geen dipjes. Maar toch zo'n chaos in mijn koppeke... Héél goed weten wat ik wil in het leven. Maar soms geen keuzes kunnen maken. En soms geen keuze wíllen maken, maar wegens financi-fucking-ele of door andere fakking redenen verplícht zijn om keuzes te maken. (Queen rules: I want it aaaaallll, and I want it NOW!) En dat durft al eens tegensteken, het hangt mij soms gewoon de kl... euh.. keel uit. Veel te veel doodlopende straatjes en dilemma's en andere vieze beestjes. Maar zoals ik dus al zei: geen dipjes. Ik voel mij voor de rest echt wel meer dan OK hoor. Genuine. 't Leven is te mooi en de lente ben ik eeuwig dankbaar omdat ze nu eenmaal flink helpt. Maar dan nog, ik kan het blijkbaar niet wegsteken. Of niet blijven wegsteken tenminste. Ik probeerde om het te verbergen voor mijn beste vriendin. Ik heb het nl. goed momenteel, en aangezien ik haar véél te graag zie wou ik niet dat ze zich onnodig zorgen zou maken......

Buiten de waardin gerekend dus... Na ellenlange discussies en een vijftigtal mails (wérken dat wij soms doen, *grinnik*) naar mekaar te sturen de voorbije week -de ene al wat langer dan de andere- moest ik blijkbaar plooien. En toegeven, want ja, er zijn wel dingen waarover we best eens zouden praten. Maar alleen op voorwaarde dat ze haar echt geen zorgen maakt dan. We moeten dus dringend nog eens samen iets doen. Een F.-en-Cijferkes -namiddag ofzo. Al moeten we er desnoods allebei een halve dag verlof voor pakken. Enkel zij en ik dus. Wij tweetjes. Geen andere collega's (want behalve soulmates zijn we ook in theorie collega's, al werken we bijna twee kilometer van elkaar af en doen we -in hetzelfde bedrijf weliswaar- iets totaal anders qua functie enzo, but hey, they all need IT'ers, don't they? So this is how we met...). Geen vent-van-haar in de buurt (fijne kerel, dat wel, ze heeft zelfs mijn zege gekregen toen ze er iets mee begonnen is indertijd, en ik beklaag het mij nog niet - maar als er een WIJ dagje op til is moet hij echt niet in onze buurt komen! Behalve geen vent ook geen lammetjes-in-opleiding a.k.a. wannabe-IT'ers die bij het grote goeroe-schaap Cijferkes om de vijf minuten komen mekkeren à la "Cijferkes, hoe moet dit? En hoe moet dat nu weer? En dit hier?". En zeker al géén big chief die bij ons F.'je "toevallig"  binnenkomt in haar bureel terwijl wij met elkaar aan het telefoneren zijn... voor het werk hé!) zodat ze "mij onmiddelijk moet laten"

ETC ETC etc etc .... bla bla.... Gewoon een half dagje C. en F. en ik móét mijn hart eens luchten van madam. Ze moet het allemaal ineens weten, al hetgene "dat ik liever niet in een mail wou schrijven", al hetgene dat ik al veel langer zou moeten verteld hebben. En vooral de spinnewebben in mijn chaotisch hoofd interesseren haar. Want zo noemt zij het. Spinnewebben. Hopelijk zit er létterlijk zo niks in mijn koppeke.... Mwoehahah.

En misschien moet ze eindelijk ook eens beginnen meelezen met mijn geblog hier... We zien nog wel. Nu, we moeten nog concreet afspreken wanneer we eens samen gaan komen. Maar ik zeg het nu al: dat ze haar ragebol maar meebrengt.... Voor hetgene dat zij spinnewebjes noemt, weet u wel.

Commentaren

Blij hier nog eens iets te lezen. Moest je niet af en toe eens op andere blogs reageren, een mens zou denken dat je van de aardbol verdwenen bent.

Geniet maar van dat halve dagje C. en F. wanneer het komt. :)

Gepost door: Linn | 24-05-08

sommige dingen zijn moeilijk om te vertellen. zelfs tegen beste vriendinnen.
aan de andere kant... daar dienen ze (onder andere) toch voor, eh. :)

Gepost door: beate | 25-05-08

Jama, nu willen wij (ik en mijn gespleten persoonlijkheid) uiteraard weten hoe dat nu precies zit eh :-) Wie A zegt... botst op nieuwsgierigheid ;-) Succes met de uitstap, het onderonsje en de onderneming!

Gepost door: Trits | 25-05-08

De commentaren zijn gesloten.