09-05-08

Kssssssss.....

Mijn pc heeft het momenteel rustig. Het beestje slaapt veel de laatste tijd. Het baasje maakt hem zelden wakker, en áls dat al gebeuren zou... Dan mag ie na een uurtje of minder al weer gaan slapen. Pc'tje zou misschien ook graag in het zonnetje gaan liggen, net als baasje. Maar hij mag niet. Baasje zegt dat dat niet goed is voor zijn silicaatverbindingen, en pc'tje zijn ventilator zou het kunnen begeven. Het baasje geniet momenteel wel al een ganse week van het weer. Het laadt zijn batterijtjes weer helemaal op. Er doen geruchten de ronde dat baasje zelfs afstand zou willen doen van pc'tje indien het zo'n lekker weertje zou blijven in dit armtierig regenlandje (hout vashouden!!). Baasje amuseert zich veel te veel met de extra sociale contacten en het extra sporten en de extra terrasjes en de extra pintjes en het extra vrouwelijk schoon -die zijn ogen momenteel extra de kost geven- en de extra vogeltjes die extra veel fluiten...

En dat allemaal omdat de energie die die grote brandende (en met kernfusie bezig zijnde) gasbol afgeeft ons momenteel ietje meer bereiken kan. En net ietsje meer van z'n UV-stralen onze huid bereiken kunnen. En het leven net ietsje mooier en kleurvoller is door dit alles.

En dat ik pc'tje nu weer een slaappilletje ga geven en mij eens met lekkerrrr ijskoud  water ga wassen voor ik met Dingsken naar het toneel ga.

18:08 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

peecee conjee :-) Ha, uw peecee is een chansaarke: die van mij mag nog lekker veel te veel aanstaan :-) Maar in het kader van verminderde 'jobstress' mag ze nu alleen haar 'ding doen' (lees: analyses draaien)(had ik al verklapt dat ik een nerd ben? ;-)). Geen starende trits, rustig op het gemak analyseren. Trits op terras. Het leven!!! :-)

Enjoy toneel met LS! :-)

Gepost door: Trits | 09-05-08

Yups! Véél te schoon weer om voor dat scherm te zitten. Ik vind al die extra's een zeer goeie evolutie ;o)
Merci voor je reactie... je hebt er al één terug... en nu eigenlijk nog één. Dat maakt dus twee! :o) Sjansaard!
Slaapwel...

Gepost door: Lentesneeuw | 10-05-08

Misschien kunt ge uwe pc verhuren tot het weer slechter weer wordt? ;-)
Groot gelijk dat je geniet van al die extra's, ne mens leeft maar éne keer hé!

Gepost door: Breeg | 10-05-08

Ik moet je helemaal gelijk geven: veel te mooi weer om achter de pc te zitten... ware het niet dat ik sowieso binnen zit omdat ik moet werken.
En dan is bloggen dus het ideale tijdverdrijf...

Mijn werkpc krijgt dus voorlopig geen vrijaf. Die van thuis is wel op retraite: wel terrasjes na het werk, geen computers meer!

Gepost door: saradils@hotmail.com | 13-05-08

lang leve de zon

Gepost door: soet | 19-05-08

stomme :)

Gepost door: R | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.