23-04-08

Suikerbonen...

Donderdag heeft vriendin L. na net geen negen maanden haar derde dochter op de wereld gezet. L. is bijna drie jaar jonger dan ik. Fuck. En ik was bijna drie jaar oud toen mijn moeder mijn huidige leeftijd had. Fuck. En daarstraks ben ik de eerste keer op bezoek geweest en mijn suikerbonen gaan afhalen, ín het huis dat ze samen gekocht hebben en intussen ook al meer dan twee jaar bewonen. En ik maar blijven huren wat -mijns inziens- zuiver geld wegsmijten is en blijft. Fakfakfak!! Jaja, ik weet het, ik denk allicht weer teveel. Maar dan nog: fuck for now.

Commentaren

stay cool Rustig blijven... alles op z'n tijd. Op 26 heb je nog meer dan tijd zat. Je spiegelen aan andere mensen levert alleen frustraties op. Misschien zal L. pas binnen 3 jaar de kunst van het "zich overslapen" onder de knie krijgen, of droomt zij van een job als de jouwe. Om maar een voorbeeld te geven.... Gewoon genieten van wat komt!

Gepost door: Julie | 23-04-08

aha, daar is die quarterlife-crisis weer :-)...

Ik heb die gedachten ook vaak, en dan vooral als al die mensen rond mij kindjes en huizen beginnen te kopen.

Ieder op z'n tijd, een waarheid als een koe, maar soms steekt het toch een beetje

Gepost door: saartje | 23-04-08

@ Jules de mede-runner Zo cool/koel heb ik het momenteel niet... Heb nl. ook net mijn kilometers achter de rug! :-) En ja, ergens besef ik het wel, je hebt gelijk hoor, verdomme! En ik heb een veel te goeie bui nu het lente is én met de zopas gedane km's (*hijg hijg*) voel ik mij ook al véél beter. Nu nog een hete douche en mijn avond kan niet meer stuk!

10.5 km/u... wow... ik moet mij aan mijn 9km/u houden van mijn gratis personal trainer :)

Gepost door: Cijferkes | 23-04-08

@ saartje ge hebt exact zeven seconden te vroeg een reactie geplaatst ;-) 't gaat écht al stukken beter intussen, leve het joggen!

Gepost door: Cijferkes | 23-04-08

Boa... cijferke op ieder potje past een dekselke zeggen wij hier en wees gerust ge vind het wel...
Neemt niet weg dat het lastig voor u kan zijn... een kinderwens hebben en single zijn. Tja.
Maar aan vriendinnen geen gebrek zie ik ... is ook al veel waard hoor.
Fijne avond en laat de boontjes smaken.

Gepost door: twinkelbel | 23-04-08

ik ken het spijtig genoeg dan denk je 'en ik?', maar we houden goeie moed he!
vele groetjes

Gepost door: amber | 24-04-08

Haha Been there, still there... ik ken het gevoel, ik had mijn dipweek vorige week. Mensen jonger dan mij bouwen en ik zit nog thuis. Bwèk!

Gepost door: PP | 24-04-08

Blij te lezen dat je je ondertussen al weer beter voelt. Ik herken het gevoel anders ook wel heel goed. Ik ben in januari 26 geworden, ik heb (nog) geen diploma, geen lief en ik kom deze zomer terug thuis wonen na 5 jaar in Gent op kot gezeten te hebben. Trouwen, kinderen krijgen en een huis kopen zijn dus nog een ver-van-mijn-bed-show.

Mijn beste vriendin uit de lagere en middelbare school die eveneens in dezelfde straat woonde als mij is twee jaar getrouwd, heeft vorig jaar met haar man een huis gekocht en heeft een prachtige dochter van een jaar oud.

Nu ja, soms grap ik er wel over maar ik het er uiteraard ook vaak lastig mee. Ik begrijp je dus volledig. Na een portie joggen voel ik me trouwens ook meestal niet zo slecht. Hehe. ;)

Gepost door: Evelien | 24-04-08

--> zie mijn post van vadaag <-- 't Heeft er ook wel mee te maken... gaan we dirty mind omzetten in reality? ;;

Gepost door: Lentesneeuw | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.