20-04-08

Records verbreken versus wist-je-dat'jes

wist je dat...

...ik nog nooit zoveel foto's gemaakt heb in één weekend?

...dat ik eergisteren voor het eerst na een (euhmm.. voor mij dan toch) extreem lange periode van welgeteld VIER dagen offline leven nog eens mijn pc heb opgestart?

...en dat ie gisteren ook niet aangestaan heeft?

...terwijl ik wel een kwartiertje op het net te vinden was, maar dan via de laptop van mijn nog-thuis-wonende favoriete zus? (favo want ik héb slechts één zus!

...dat mijn oeroud record aantal keren favoriet frietkot bezoeken per weekend bij deze aan diggelen ligt aangezien het nu een zeven i.p.v. een vijf is geworden?

...dat (speciaal voor de lezers-zaagskes met een vet-fobie) dit niet wil zeggen dat ik er zeven keer iets gegeten heb? (ach, één keer wel ja, is't gepermitteerd ja?!)

...dat ik van de hele maand (en wellicht ook twee of drie maanden) nog nooit zo'n lange baard heb gehad? 

...dat ik bij god niet zou weten waar mijn scheermachine heen is?

...dat dit nu eenmaal véél meer gebeuren kan aangezien ik soms een beetje een sloddervos ben en ook vooral nu dat ik een oplaadbaar exemplaar heb zodat het ding wel eens op mijn werk zou kunnen liggen om me aldaar te scheren als ik weer eens drie kwartier te vroeg en als eerste op de werkvloer arriveer om files te vermijden? (hehe, is eens iets anders dan twee uur te láát toekomen hé!?) 

...dat het een enorm fucked up dilemma (terloops: zijn alle dilemma's dan niet faktap?) is dat ik geen zin heb om met een scheermesje te knoeien en mezelf te bezeren (het zijn bij mij zéér stugge stoppels van zodra er wat lengte te bespeuren valt hoor! - en over mijn hypergevoelige huid gaan we het nu eens NIET hebben sie!) maar dat ik anderzijds wél zin in een coupe kinderpoepeke heb ter hoogte van de baardzone aangezien ik baarden meestal beu ben van zodra ze de bejaarde leeftijd van acht dagen bereikt hebben?

...dat ik al enkele jaren een echt authentiek barbiersmes wil kopen en me ook met zo'n ding wil leren scheren mét het besef in het achterhoofd dat ik de eerste weken veel "open ga liggen" (dus snijwondjes ga hebben) ? 

...dat ik nu spontaan nog wel aan verschillende andere zones kan denken die ook wel eens een scheerbeurt zouden kunnen gebruiken?

...en dat één bepaalde zone naar de martelpijn van het waxen verlangt? (NOT... maar naar het resultaat wél ja)

...dat ik bij de vorige twee wistjedatjes uiteraard pas wat betreft het barbiersmes dat ik nog niet heb? 

...DAT het mij opvalt DAT ik het woordje dat momenteel veel aan het gebruiken ben wat allicht als oorzaak heeft DAT de -voor mijn virtuele pen- nog onbekende wereld van het in de wist-je-DAT -stijl te schrijven nu eenmaal nieuw is?

...dat ik die stijl al een eeuwigheid (van in oktober vorig jaar dus) wou uitproberen maar dat ik verkoos om het er ooit (nu dus) eens spontaan van te laten komen? 

...dat ik me in lange tijd niet meer zo goed kunnen voelen heb als de laatste tijden?

...dat de enorme boost en tevens mede-oorzaak hierachter vooral het prachtige weer van het voorbije weekend (voorbijijij??? slik...) is?

...dat het met Engels doorspekte Spaans en het ingléspañol en aanverwanten in Prison Break op de achtergrond (ja ik ben zo één van die mensen die soms naar tv luistert i.p.v. kijkt terwijl hij kookt, schoonmaakt, iets leest of op de pc (of wc) bezig is) mij totaal niet interesseert in de betekenis van "ik ga mij nu 180° omdraaien met deze bureaustoel en naar tv eens kijken" máár dat het mij langs de andere kant alleen maar gretiger maakt om het (het? wat trouwens?) in andere oorden te gaan zoeken - zoals ik reeds half van plan ben te doen rond komend nieuwjaar?

...dat -hoe cliché het ook mag klinken- "het eventjes opgeven" à la "ik wil single blijven en ben nu niet meer op zoek" en het "ik geniet oprecht enorm van het single zijn"-gevoel waar ik nu gelukkig mee zit blijkbaar alleen maar de magische poort tot het ontmoeten van nieuw vrouwvolk opent?

En verdomme, ze hebben me weer gezien, ik ben al gespot met het nieuw vrouwvolk terwijl ik er gisteren een flinke wandeling mee maakte. Maar ach, optimistisch als ik ben de laatste weken, ik trek mij er geen reet van aan. Wat ik mij nu iets meer aantrek is dat ik tegen mijn zin onder de wol moet en dus met spijt in het hart bij deze een eind ga maken aan het blogsel van vandaag. Slaapwel!

23:41 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Niiiiiiiiiice oooooooone :o) Deze wistjedatjesrubriek is BY FAR de meest entertainende die ik ooit al heb gelezen BIJ EEN ANDER :o)
Nee, werkelijk... ik meen het. Ik heb meermaals platgelegen, mwoeha!!
Wel één bedenking: nu je het zwart op wit hebt gezegd van het cliché "ik ben gelukkig alleen"-gevoel en dat net op dát moment de ware voorbij wandelt... euhm... is dan de magie er niet direct af? Nu je het beseft, bedoel ik? "'t Komt altijd als ge het minste verwacht", zegt ons moeder altijd... maar verwacht je het nu alsnog niet een beetje?
Ik wil maar zeggen: NIETS over schrijven!! Maar ik gun het je enorm!
Lieve slaapwelgroetjes...

Gepost door: Lentesneeuw | 21-04-08

In de kijker Proficiat!

Deze blog staat vanaf vandaag een week lang In de kijker op http://allesoverde.skynetblogs.be/

Keep on blogging!

Groeten,

Gepost door: Het team van Skynet | 21-04-08

Ook ik kom je een prof-ke wensen met je 'in-de-kijker'.

Groetjes... en tot schrijfs.

Gepost door: twinkelbel | 21-04-08

Gelijk Carmen Waterslaeghers het zou zeggen/zingen:

Proooooooficiiiiaaaaaaaat

:o)

Gepost door: Lentesneeuw | 21-04-08

@ *** mercikes voor de proficiat :)
En verder: ja kijk, ik was écht in een bui van "het moet voor mij (eventjes) niet meer" en ik ben er nog altijd in, in die bui... maar ik mag toch nog open staan voor het ontmoeten en leren kennen van nieuwe mensen die op een TOEVALLIGE (those caps DO matter) wijze in mijn leven binnenwandelen? We zien wel wat het wordt hé... Mede dankzij die bui waar ik nu inzit heb ik zoiets van "niet teveel hoop inleggen, wordt het niks dan wordt het niks and we just move on" maar ik zei het al... ik sta er uiteraard in een zekere zin altijd wel een beetje voor open. En zoals mijn beste vriendin F. (ja gij weet de échte eerste letter) vandaag zei: "het is niet te vermijden dat je toch altijd minstens een béétje (al is het heel ver in het achterhoofd) hóópt hé Cijferkes... en hoop doet leven!" Dus neen, niks magie die eraf is. En uw moeder is een wijze vrouw zeg ik u weereens, en neen ik verwacht het niet alsnog een beetje. De spreekwoordelijke deur staat wel op een kiertje en als er op de juiste moment en uit de juiste windrichting een briesje tegen waait dannnnnnn........ meer niet!! :-)
"niets over schrijven".... = bijgeloof!! ;-) en ik weet wel da ge 't mij gunt schattie! x

Gepost door: Cijferkes | 21-04-08

@ de Skynet mensen ...en toen stond ik daar... met mijn mond vol tanden... mijn waardering is hoog !
1000x bedankt voor de erkenning!!!! Wat een streling voor mijn ego!!!!!!!

Gepost door: Cijferkes | 21-04-08

yeah baby! én in de kijker dan nog!de max,manneke!
zalig stukske,nog zo zulk prachtstukskes :-)

Gepost door: Peggy | 22-04-08

Zalig lijstje. En veel plezier en zo met dat nieuw vrouwvolk dat uw kant opwaait. ;)

Gepost door: Evelien | 22-04-08

Wist je dat ...ik hoop dat ge ook een foto van numberdude met baard hebt gemaakt nu ge toch zo into foto's bent?
...ik die dan heel graag zou zien?
...die andere te scheren zone's een beetje too much info was, maar ik u desondanks nog altijd graag zie?
...als ge 'dat' al in uw wist je dat zet, ge die dat niet meer hoeft te herhalen na uw puntjes en ge aldus die overdaad datten voorkomt?
...uw laatste dat nogal 'duh' is, het is juist als ge er niet naar zoekt dat het ineens opduikt, tiens, kieken?
...ik evengoed blij ben da ge er, weliswaar wat later als een ander, toch bent achter gekomen?

Gepost door: Nina | 22-04-08

Limburger breekt wereldrecord rietjes in mond Michel uit Hasselt heeft met 266 rietjes in zijn mond het wereldrecord verbroken. Hij kreeg twee rietjes meer in zijn mond dan de vorige recordhouder, de Zwitser Marco Hort. De Hasseltse deurwaarder Pierre legde de recordpoging officieel vast voor het Guinness Book of Records."Het was altijd al mijn droom om een plaatsje in het Guinness Book of Records te veroveren," zegt Michel. "Ik ben dan ook meteen de uitdaging van hbvl.be om in het Limburgs Book of Records te komen aangegaan. Geweldig dat het me nu gelukt is!"

"Ik kan zelfs nog beter. Vorige week is het me gelukt om 300 rietjes in mijn mond te krijgen, maar dat heb ik niet gefilmd. Voor de officiële recordpoging hield ik me toch maar bij 266 rietjes. Dan was ik zeker dat het ging lukken."

"Pijn doet het niet echt, maar het is zeker niet gemakkelijk. Je moet veel trainen om je mond zo ver te kunnen rekken."


Gepost door: Rietjesman | 11-11-08

De commentaren zijn gesloten.