02-02-08

Blut... maar 't leven is mooi! (zolang er zon, muziek en kinderen zijn!)

Ik háát het om het te zeggen, en haat het nog meer om het te ondervinden dat het de realiteit is, maar ik ben blut, sta "flink" in't rood, kortom: mijn centen zijn op, en van mijn drie spaarboekskes en dat beetje aandelen en Krugerranden (a.k.a. Mijn Goudvoorraad) blijf ik sowieso af, tenminste als het niet echt nódig is, als het niet voor een noodgeval is ofzo. En ziet da'k mijn getrouwheidspremie enzo kwijt ben, wahahah... Belachelijk, ik weet het, de rente om in't rood te gaan is percentueel pakken hoger, uiteraard. (Ik citeer: de grootste dieven zijn banken en verzekeringsmaatschappijen! En ja, ik moet de persoon die dit ooit zei wel gelijk geven. De laatste twee decennia (of is het minder?) zie je dan ook dat elke bank verzekeringen aanbiedt en omgekeerd... Ironie, ô ironie...) Maar dan nog, zuiver uit principe blijf ik van mijn appeltjes voor de dorst gewoon AF. Mijn eigen fout (dat ik blut ben) is het nu wel totaal niet. Ik heb genoeg geld tegoed van iemand - maar daar ga ik het hier nu niet over hebben. Maar voorlopig blijf ik blut, en ik verwacht maandag pas mijn pré voor mijn bloed, zweet en tranen die ik in januari de volle acht uur per werkdag heb mogen afleveren.

En mijn beste maten mij intussen maar vollenbak zitten gretig maken om mee te gaan naar Aalst carnaval morgen... Tot met soms héél aanlokkelijke argumenten: "alé jong, der zullen wel genoeg zatte meiskes rondlopen waar da ge van kunt profiteren!!!!" - juist ja. Volwassen reactie, hé? ^o) Maar ach, zo ken ik hem wel. En da's dan de oudste van Onze Bende. Hij zit als enige van de bende al op tram drie. But nobody's perfect. En 't is en blijft mijnen besten (mannelijke) maat zonder meer. Maar ach, langs ne kant, waarom niet hé?!? Een serieus, gewoon, deftig, normáál meiske vinden (die mij ook nog eens kan boeien en tenminste over een even hoog IQ beschikt, van mijn lijf niet kan blijven en mij gewoonweg onvoorwaardelijk graag ziet (en ik háár, uiteraard!) - en liefst nog een schoontje met diamanten pretoogjes en niet al te veel issues ook, éventuéél met een dikke BMW 6-reeks onder haar gat en met genoeg poen om het beestje van voldoende voedsel met octaangehalte 98 te kunnen voorzien) is tóch onbegonnen werk. (op uitzondering van de exemplaren waar een spreekwoordelijke hoek af is, of om het in 't algemeen te omschrijven: ofwel had ik interesse en zij niet, ofwel omgekeerd, da's ook meer dan genoeg het geval geweest) Echt actief zoeken heb ik toch bijna helemaal afgezworen, maar iemand out of the blue tegen 't lijf lopen waar het direct mee klikt zit er blijkbaar ook niet in. (Sorry voor wie er zo niet over denkt: maar "elkaar eerst leren kennen" vind ik zever, als het van in het begin niet tenmínste een béétje klikt dan hoeft het voor mij niet meer. Alweer een reden om datingsites af te zweren. Of 't zou moeten zijn dat er iemand opzit die een blind date aandurft... - niet dus) Niet dat ik er wakker van lig of er mij zorgen over maak, verre van. Ik zei het al, het dipje is nu eenmaal óver en de zon schijnt op mijn gezicht terwijl ik hier achter mijn pc'tje zit te tokkelen, 't leven is te mooi om hierover te zitten piekeren.

Maar godver, ik ben intussen toch maar lekker greitig gemaukt (@ my best friend: "BASTARD!!") en wil dus morgen mee. Crap, en ik heb voor maandag géén verlof genomen. En áls ik meega ga ik nooit rond een deftig uur thuis zijn en er maandag niet uitkunnen (of misschien in een Aalsterse goot liggen slapen/braken) of ga ik weinig productief en heel erg zombieachtig zijn op het werk. En daar heb ik nu ook eens geen zin in, ik word nu eenmaal OUD. En bij het uithalen van dat soort manoeuvres (lees: varkensstreken) voel ik mijn ouderdom wel al eens toeslaan...  In mijn gloriejaren (alles tussen 17 en 22 ongeveer) was ik gewoon een VUILBAK, of het nu korte drank (voor de kaaskoppen onder ons: sterke drank) of eten was....... Da's nu dus al véél minder. (en nu allemaal meezingen! : "en de pompbak, de pompbak, de pompbak is kapot... en den ouwen is versleten en de nieven is kapot!") En zin om op een ander zijn kap te zuipen heb ik ook al niet. Mijn principes staan weer eens in de weg.

Ik haat dilemma's! Maar het zal wellicht toch sowieso thuisblijven worden. En ik haat afhankelijkheid. En ik haat het dat ik mij al twee jaar verloren spaar en tóch -voor de tweede keer sinds ik (al even lang) alleen woon al- voor voldongen feiten word gezet en al iets meer dan een week veel te diep in't rood zit. Maar verder schijnt de zon nog op mijn gezicht, geniet ik van de vriendschappen die ik heb, ik geniet mij terpletter van de muziek die hier op de achtergrond speelt, ik ben nog gezond, er zijn mensen die mij graag hebben, en ik ga straks mijn atletisch lijf nog eens een beurt van vijf kilometer geven, en daarna een heerlijk stomend heet ontspannend badje van een half uur ofzo nemen. Het leven is gewoonweg te mooi. En de frustraties zijn er weer eens afgeblogt en we kunnen er wel weer tegenaan. Dus please, hoe lief sommige lezers ook zijn, en hoe zwaar ik het soms écht kan nodig hebben én kan waarderen, please, deze keer geen troostende reacties, ik heb ze niet nodig nu Cool

Reacties in't algemeen daarentegen...... Laat maar komen! Erop teren doe ik!! Smile 

Commentaren

hey lieve schat normaal ben ik wel een lief serieus meiske, met mijn iq is niks mis, een goed lief met een lekker lijf die een goed gesprek kan voeren, mij graag ziet, nen schonen otto heeft en gaat zo maar door staat ook op mijn verlanglijstje. Dat ik die dit weekend niet zal vinden staat als een paal boven water maar dit weekend zal ik ook niet de serieuze, fatsoenlijke deftige (allez ik doe toch een poging) juffrouw zijn van weleer. maar ook mij zal u in dronken toestand kunnen tegen komen, de goot probeer ik te vermijden (wegens ook te oud en toch net iets te erg) maar voor mij is het de komende dagen zot doen en genieten. Ik weet niet wat je uiteindelijk zal doen, thuis op t gemak, een bad, sporten, ofwel met de vrienden op stap,... Ik hoop in ieder geval dat je geniet van hetgeen je zal doen. Vele groetjes en een fijne avond gewenst XXX

Gepost door: amber | 02-02-08

Geen troostende woorden: 'Oiljst viert carnaval, alle dagen bal!' Kan het niet houden! Dit moet gewoon! Ga op z'n minst eens een kijkje nemen. Kost Niets! En hey, neem gewoon je eigen drank mee uit de Colruyt. Zo kan je de kostprijs nog drukken. Zoniet, geen erg, t'leven is inderdaad mooi genoeg! T'is een mooie uitschieter, maar die fysieke gezondheid kan zeer zeker tellen! Groetjes

Gepost door: Einstein Brain | 02-02-08

@ Amberke: you've got mail baby! xx

@ Brainman: "serieeees, wa ne zjiiiever" ;-)
"eigen drank uit de Colruyt"... nee jong, blut is blut, ik sta NU al te diep in't rood... Ik wil niet alleen dat er genoeg geld opkomt om de put te vullen hé, ik wil terug een beetje "actieve" reserve opbouwen. Dus geld waar ik later (vanaf maart ofzo dan?) wél kan aanzitten, ook als ik het niet echt zo super nodig heb. En neen, echt nie. En eens gaan kijken naar de stoet ofzo... Pfff om mijn eigen alleen maar nóg gretiger te maken en om toch te blijven plakken en alsnog veel op te doen zeker.... Neeih, liever thuis blijven dan, ik ben meestal van 't principe 'alles of niks' en misschien is het volgend jaar nog een "alles" hé, maar wellicht zal het nu niks wezen.........
Maar toch bedankt om te proberen en voor de reactie ook uiteraard! ;-)

Gepost door: Cijferkes | 03-02-08

Wat gemeen... van je vrienden om je zo in verleiding te brengen...

i would never do that (grijns...)
maar ik moet je prijzen, ten eerste omdat je toegeeft dat je blut bent, ten tweede omdat je niet toegeeft aan de verleiding.
sterk karakter!

Ow that girl you're looking for... als ik zo es kijk in de 'kring' van de blogs waar wij geregeld passeren, dan denk ik dat er een aantal grils aan de meerderheid van jouw demands voldoen, hier en daar ontbreekt mss die beamer, maar hey, wat is een beamer????
A6 all road?? ook goed? but I don't fit in neither.
have a great weekend... of wat er nog van rest

Gepost door: elena | 03-02-08

:-) Ge zijt ne goeie plantrekker en dat op zich is al een zeldzaamheid!
En die principes van u...laat ze gedekke niet vliegen héééé!
Enne aja...zin in een looperke? lol
groetjes

Gepost door: maike | 03-02-08

benieuwd om te weten wat het nu uiteindelijk geworden is? thuisgebleven of toch van de zatte meiskes geprofiteerd? of wie weet passeerde je vandaag wel juist die vrouw met een hoog IQ, diamanten pretoogjes, zonder issues maar met een lekker lijf met fijne handen om aan da van u te zitten en last but not least nen BMW6 en de poen om er mee rond te rijden! dan gaan we u waarschijnlijk een tijdje ni meer horen want dan zijn er 'leukere' dingen om u mee bezig te houden!
please, laat het ons weten!

Gepost door: Noa | 03-02-08

@ Noa: no doubts ik had sowieso al geen twijfels, ik heb teveel karakter, heb mezelf opgelegd om niet te gaan dus ik ben dan ook niet gegaan hé

Gepost door: Cijferkes | 03-02-08

@ everybody @ ambertje:
you've got mail again baby !!!! :-)

@ Brainman:
ik heb iets op je blog gezet :)

@ elena:
- over dat 2x prijzen: mercikes, ik buig nederig uit blijk van waardering ;-)
- the girl i'm "looking" for... i'm not looking for anybody... als het komt dan komt het wel... zoeken heb ik al lange tijd opgegeven :-)
- een beamer... is dat niet zo een projector?! ;-)
- A6: ik heb het niet zo voor Audi, maar wel lief van het aanbod ;-)
- ps: ik heb nieuws over FPK... zal het morgen mss met je delen

@ Maike:
- plantrekker... jah, ik heb niet veel keus' hé :-S
- principes: ja ik ben er best trots op... en zoals Elena al zei: karakter... nog zoiets waar ik trots op ben.
- een loperke: ik ben vandaag al twee keer gaan lopen... en redelijk grote afstanden. Anders morgen? Samen vijf kilometertjes doen?

@ Sterrekes die al via msn haar mening gegeven heeft:
merci !

@ Noa:
neen ik ga geen twee keer antwoorden ;-) - grapje

Gepost door: Cijferkes | 03-02-08

hey atletic man goed hoor , zo sportief geweest vandaag!
Dan was ik solidair met je : heb 15km in het heerlijk zonnig winters weertje gewandeld - goed de pas erin, haren in de wind - heerlijk! Wie denkt dan aan een lege portemonnee als je zo'n rijkdom aan gezondheid hebt ... morgen kan je er weer voor werken, hé?
lieve sportieve groet

Gepost door: luna llena | 03-02-08

please do share... somewhere u can find my mailaddress

moet beemer zijn zekers??? wat jij niet hebt voor audi, heb ik niet voor bmw
maar net daarvoor is er zoveel keuze niet, niet over discussieren, gewoon aanvaarden ;-)
though sex in audi sucks as much as in a bmw

Gepost door: elena | 04-02-08

*jaloers* en ik krijg gene mail
*mok*

Gepost door: Peggy | 04-02-08

left you a quote

Gepost door: elena | 04-02-08

Dude! Wat is dat met uw onleesbare reacties tegenwoordig, en die kapotte mail?? Fix het maar rap of ge maakt geen kans meer op de IT-er van de maand titel!

Gepost door: Nina | 05-02-08

ela ik bedoelde met looperke een 'looping ' è! ;-)

Gepost door: maike | 05-02-08

één tip: laat je koppelen door gemeenschappelijk vriend/vriendin die weten meestal beter wie bij wie past dan wijzelf :-)

Gepost door: syho | 05-02-08

twee weken geleden was alles in kleur bij mij, mijn nieuwe trui, mijn nieuw fotoboekje, mijn kleren die ik aanhad en mijn bankrekening, verschrikkelijk, maar tjah elk mens moet dat es meegemaakt hebben zeker???
En die eisen zijn nog redelijk vind ik!

Gepost door: soet | 06-02-08

Ooooooooooooooooch, geld is echt niet het enige hoor om gelukkig te kunnen zijn, maar ik moet toegeven... het helpt wel...
Ondertussen zal het je dus al beter gaan vermits we een week verder zijn!
Ik hoop dan ook dat je ondertussen al iemand bent tegengekomen die aan je beschrijving hierboven voldoet... al zal dat niet evident zijn hé? ;-)

Ik wens je alvast een supertoffe week!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 11-02-08

hey ben je er nog? al even niks meer gehoord, hoop dat ik je gauw weer hoor.
groetjes x

Gepost door: amber | 13-02-08

De commentaren zijn gesloten.