28-12-07

de evolutietheorie versus TETTEN

Ik ga sowieso, zondermeer, onvermijdelijk en d'office - al dan niet achter 't gat (of eventueel slechts in gedachten) - negatieve commentaar krijgen, daar teer ik zelfs een beetje op, hoewel hetgeen waarover dit postje gaat voor mij verre van provocatie is! Iedere open-minded, gezonde en normale vent die er tenminste voor úítkomt geeft het onmiddelijk toe: de mammae van een vrouw, de eeuwige fascinatie der venten, kortom: TETTEN! Onlangs is er nog wetenschappelijk bewezen dat het regelmatig aanschouwen van loezen de levensduur verlengt (ik ga alvast minstens 173 worden!). De bakermat van onze beschaving is aan tieten te danken, van de moederborst - wij die als kind er allemaal van toeterden alsof het piña coladas op Waikiki Beach waren - tot zuivel in’t algemeen die één van de twee grote bouwstenen van de landbouw is (de andere is het telen van groenten en meerbepaald granen, dit ook even gezegd zijnde voor de mensen die het zich moesten afvragen), die tenslotte ook uit uiers kwam… Maar dan die van koeien, geiten,… Ok, iets minder aantrekkelijk om naar te kijken moet ik toegeven… En was er nooit geen landbouw geweest dan zat ik hier nu niet te typen, maar misschien twee stenen tegen elkaar te kletsen om te proberen bloggen… En inderdaad, ik ben ook zwaar aan het afwijken van dit o zo aantrekkelijke deel van de vrouwen. Tetten dus. Ze hebben mij vandaag overvallen, bijna letterlijk. Er is geen kat aanwezig op het werk, het is kalm dat het niet te doen is, maar wie is er uitgerekend op zo’n moment wél? Enkele lieftallige dames met een voorgevel waar je niet naast kan kijken. Om zot te worden. Ne mens begint op een leeftijd te komen waar hij wil settle’en, stiekem begint uit te kijken naar een normaal, lief, braaf, trouw, kortom goed vrouwke, maar nee, de natuur moet weer eens de spelbreker van dienst spelen. The beast within moet weer eens wakker gemaakt worden. Nu, die beast slaat niet op het varken en de eventuele varkensstreken van vroeger, maar eerder gewoon op de gewone aantrekkingskracht dat een vrouw (en voorgevels) kunnen hebben op een vent,….. zoals ik. Het beestje denkt op zo’n moment quasi enkel aan paren… Maar bon, op het werk is het al bij al nog goed afgelopen. Saved by the bell heet dat dan, want ik kreeg plots weer verschillende telefoonoproepen en moest weer verder doen met mijn gebruikelijke werk. Tegen dat ik naar huis ging enkele uren later was er van de dames met de zwiebeln alweer niks te bespeuren. Gelukkig misschien. Maar toeval of niet, eens thuis toegekomen krijg ik het zoveelste mailtje van een maat met een link naar een youtube filmpje erin… De evolutietheorie in… rara… TETTEN uitgedrukt, aargh, en ik heb nu al zo een zwaar tekort aan… ach, laat maar! ;-)

 

Commentaren

En welk beast valt over loezen?
Is het beastieke...of DE hersenbeast? ;-)
groetjes

Gepost door: maike | 28-12-07

je trefwoorden .. zijn nog het meest hilarisch aan je logje van vandaag :-) !!

Gepost door: Pablo Zarzuelo | 28-12-07

Haha! Bedankt voor dit geweldig intermezzo tijdens mijn zware hoofdbrekende lesvoorbereidingdilemma's :oD
Mammen, tetten, loezen... noem het wat je wil. It's GIRL POWER, all the way... en wij, dames, weten dat wel toevallig ;o)

Gepost door: Lentesneeuw | 28-12-07

Aha Ook een tettenman? Dat kan toch heel je dag goed goedmaken, zo'n mooi stel borsten ;-)

Gepost door: Breeg | 28-12-07

@ evriebaddie @ Maike: sorry meiske maar deze keer kan ik niet goed mee, wat bedoel je nu precies? Ik denk dat mijn antwoord iets moet zijn à la "het oerinstinct van het mannelijk dier".... maar zeker ben ik dit echter niet, aangezien ik niet zeker ben wat je met je vraag bedoelde! Lieve groet. x

@ señor Zarzuelo
fijn dat je het opmerkt! Het is UITERAARD met veel opzet gedaan en niet de eerste keer dat ik dit doe, maar wel de allereerste keer dat het iemand écht opvalt, of tenminste dat die persoon er iets over zegt! Bedankt en gracias en merciekes :)

@ Sterrekes: intermezzo graag gedaan, steeds tot uw dienst. Noem het maar stoefend girl power in koeien van hoofdletters zoveel je wil, maar wij hebben een andere onmisbare power op zak... letterlijk dan ;)

@ Breeg:
ja jong, wat moet ik daar nu meer op zeggen... ik spreek nie graag intelligente venten tegen :-D

Gepost door: Cijferkes | 29-12-07

lol oke oke oke, wat ik bedoel is:
Bij mannen heb je twee soorten beasten (beesten),
het beasteke (beestje) dat achter je gulp zit of,
dat ene denkvermogen dat mannen bezitten (hersenbeast) :D
Dus...
Welk beast speelt bij jou de hoofdrol bij het aanschouwen van onze prachtige voorgevel?
groetjes ;-)

Gepost door: maike | 29-12-07

kijk is aan we hebben een punt van overeenstemming.

Gepost door: Duvel | 29-12-07

Tettenzot!
:-D

Gepost door: Chaoot | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.