21-12-07

open briefje aan alle dames van de planeet Aarde

Leedies,

Ik heb vandaag op de radio tijdens het naar huis toe file-rijden (of nee, zeg maar kruipen) het zoveelste reclaampje van Mobistar gehoord waarin ze weereens proclameren dat men de meest bizarre woorden zomaar per sms kan sturen aangezien ze tóch zoveel gratis sms'jes weggeven... In dit specifieke reclameboodschapje kwamen er drie woordjes voor: parodie, love-handles, en nog een woord dat mij momenteel ontsnapt, maar tóch totaal irrelevant is. Ik wou het hier nl. enkel over de zogenaamde love-handles hebben!
Toevallig óók vandaag ben ik iemand tegen het lijf gelopen (in de meest figuurlijke betekenis dan) die ik in geen máánden meer gezien had. Het was een dame waarvan iedere gelijkgezinde, openlijke én eerlijke vent net zoals mij moest gedacht hebben "damn die heeft wel lekkere love-handles". Het vrouwmens in kwestie was verre van dik, maar ze had zo een écht mooi speklaagje. Natúúrlijk denkt iedere vent er zo niet over, er zijn er altijd die liever een spaghettistengel hebben, en echt díkke mensen vind ik nu ook niet zo mooi, MAAR één ding is zeker: ik vind dat ze er na al die maanden niet mooier is op geworden, intégendeel. Ik durf wedden dat ze meer dan tien kilo is afgevallen... En dat op wellicht nog geen half jaar tijd (gezond is anders hé... zo rap seg, damn!). En dus heeft ze ook geen handles meer... Nee... Die mooie handles waren verdwenen, en het schattige gezichtje van weleer had ook een ware metamorfose ondergaan die ik liever niet had gezien. Maar het mocht niet baten, ik ga er mij helemaal niet mee moeien. Moraal van het verhaal:
Aan alle dames, in het bijzonder aan alle dames die vollenbak aan het vermageren slagen te pas en te onpas... En nog méér in het bijzonder aan alle (al dan niet wannabe-) anorexia-gevallen: Denk hier eerst eens héél eventjes aan. Overdrijf er niet mee met dat vermageren. Er zijn echt venten die naar het innerlijke kijken. Is het niet naar het karakter of het hart, dan tenminste toch naar het verstand.
Én er zijn er even goed die graag hunne pak hebben ook!
Voilà, 't is er uit!

Doordenkertje? 

Commentaren

:o))) En ikke blij! Hehe, ik mag zoveel vermageren als ik wil, mijn love handles geraakt ik toch niet kwijt vanwege een te holle rug en een te dik gat
;o)
(grapje dus: ik ben geen grasspriet, maar ook geen michelinvrouwtje. Ik ben gelukkig met mijn rollekes en ik weet het ja, de meeste venten gaan voor 'de pak'? want dat 'pakt' ook gemakkelijker... woeps, hihi)

Gepost door: Lentesneeuw | 21-12-07

correctietje dat vraagteken hoorde daar niet thuis... ik had me mis'pakt' :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 21-12-07

Correctie 2 Wat is dat hier met mij?! "mijn love handles geraaK (zonder -t) ik ..."
Allez, nog eens elk woord gelezen. De fouten zijn er bij deze uit (hoop ik)

Gepost door: Lentesneeuw | 21-12-07

drinkte gij nie wa veel? 't is vrijdag zeker? zin in aanhouderskot? :-D

Gepost door: Cijferkes | 21-12-07

Sinds zes jaar heb ik kleine handlekes gekregen en als je die nooit gehad hebt he...awel, die zitten ferm in de weg...nog steeds lol
Het doet me wel kaarsrecht zitten om te eten...anders ben ik na de soep al dik...ik bedoel genoeg.
Je kunt het vergelijken met iemand die eerst 150kg woog en afgevallen is tot 100kg. Die ziet nu ook ineens veel meer dan ervoor lol
Maar soit, een geluk dat er voor elk wat wils is op de markt ;-)

Re op uw re:
Ik weet hoe rottig je je moet voelen cijferkes...wees daar maar van overtuigd!
In je eentje Kerst vieren, of laat ons zeggen...doorbrengen, is denk ik, even erg als met tweeën zijn, waarvan de ene persoon van romantiek houdt en de andere Kerst alleen maar kan bezien als een geldklopperij.
Ach...ik hoop dat heel dat eindejaarsgedoe vlug achter de rug is zenne pffff...de moed zit in m'n schoenen als ik paartjes zie die er wel van kunnen genieten.

Je ziet he, ik kan je zelfs niet troosten nu :/

groetjes

ps: Jawadde, wat een uitleg heb ik hier neergekribbeld *slik*

Gepost door: maike | 22-12-07

lang leve de handles Maike, je hebt me perfect kunnen troosten, ik zie het trouwens momenteel allemaal sowieso redelijk positief in de laatste dagen ;-)
Potje <--> Dekseltje... er is wel écht iets van deze oude wijsheid, tja... al dan niet met handles!

Gepost door: Cijferkes | 22-12-07

ik mag over mijn handles en allerhande bodytoestanden niet klagen (ben ook eens door trieste omstandigheden 15 kg afgevallen en schrok toen van mijn eigen spiegelbeeld en "vrouw" voelen deed ik ook al nie meer ...)
Maar ben héél gelukkig dat steeds meer mannen vooral naar het innerlijke op zoek zijn .. dat geeft me hoop voor 2008 en troost me ergens ook op mijn eenzame kerstavond ....
Dus , je bent niet alleen buddy , 'k zal even tikken op jouw gezondheid onder miene kerstboom! Keep smiling!

Gepost door: luna llena | 22-12-07

@ luna mercikes :)

Gepost door: Cijferkes | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.