16-12-07

tight panties & mini-skirts all over the place!

"That's right, booty work, move your ass, go berserk, tight pants, mini-skirt, we go bang it 'till it hurts!!" zo luidden de tonen die er vannacht door mijn trommelvliezen galmden... Een zalig nachtje gehad in de Complex, tegen Sint-Niklaas, in mijnen tijd was de naam van da kot nog BBC. Djeezes, 't was al meer dan vijf jaar geleden da'k er binnen was geweest! Waar is de tijd!? De tijd vliegt! Time runs out! Op z'n momenten denk je wel efkes terug. Zoals de keren dat we met Engeltje naar de Cherry (Moon) zijn gevlogen... goh, 't is allemaal zo rap voorbijgevlogen... Maar ik ben ooooo zo blij dat ik het allemaal gehad heb, en vooral dat de goeie herinneringen er nogsteeds zijn.

Bon, tot hier de nostalgie. Het was bééstig, zàlig, ongelofelijk plezant, marginaal gewoon. En vrijdagavond ook, maar daar moet ik nog een vervolgverhaaltje over posten (*grijns* )

Eventjes opnieuw achttien zijn? Enerzijds ja, en anderzijds... pfff de snotneuzen die er soms ook zaten, man man man... De bevolking van dit soort oorden verjongt er alleen maar op, snotters van veertien waren er spijtig genoeg ook en masse te bespeuren... Waarvan de meeste gelukkig rond 4u in hun bedje kropen. Wij waren tenslotte gekomen voor de special act die zich afspeelde van 5 tot 6u. In elk geval moest ik het mij niet wagen op mijn veertien, ik zou nogal gevlogen hebben! En als ik achttien was, was ik ook overal quasi de jongste in de bijt.... Maar bon, het zij zo. Het was wel grappig bij het stoten van de mensen op de dansvloer, ik herinner mij dat ik vroeger in mijn dagen overal en altijd gauw sorry! zei en uiterst onderdanig keek (en er vanbinnen in mijn koppeke tóch het mijne van dacht) om problemen te vermijden. Maar nu?! Damn, ben ik even geschrokken! De gastjes die per ongeluk tegen mij vlogen of stootten (of ik tegen hun) zijn vannacht van de eerste tot de laatste direct beginnen sorry'en... En ik had de kans niet, enkel dan om cool te knipogen of te gebaren dat het wel okay was. Ik zag hun al denken ow da's nen breden, oppassen en rap sorry zeggen - hehe... ergens is dit wel plezant, maar we voelen er ons toch efkes weer ouder door, maar ach ja, niet dat we het ons echt zwaar gaan aantrekken hé!

Eventjes opnieuw achttien zijn! Tjah, en dansen dat we gedaan hebben! O jawel, tot de stukken er (figuurlijk liefst) afvlogen! Van 23:00 tot 6:15! Ik heb eigenlijk in mijn jonge jeugd nooit zo lang en zo hard kunnen dansen, damn, ik begin écht de gevolgen te zien van mijn sportieve geschiedenis, van die voorbije acht maanden quasi intensieve training! Mijn uithoudingsvermogen is een pak verbeterd! En nee geen bollen of speed of andere brol aangeraakt, vroeger niet, nu niet, nooit. Da’s niet wat men van de meeste aanwezige puistenkoppen kon zeggen!

Eventjes opnieuw achttien zijn... Eventjes… Of een gans weekend zelfs, het mag ook eens, en het kan verdomme eens deugd doen, zelfs al voel ik het nu nog in mijn spieren! En straks misschien wéér gaan joggen!

21:13 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Hehe Idd! Het moet er niet altijd zedelijk en serieus aan toe gaan ;o) Niets mis met een zwaar avondje (of in uw geval avondjeS) stappen! Enjoy zou ik zeggen!

Gepost door: Lentesneeuw | 16-12-07

Fietsen Leuke schrijfstijl, plezante belevenissen! Deze blog wordt een hit!

Gepost door: Pablo Zarzuelo | 17-12-07

Weer eve achttien zijn... het is één van mijn hobbies :-)

Gepost door: saartje | 17-12-07

Eventjes 18 terug zijn, weten wat we nu weten... ja dat lijkt me eigenlijk wel wat!
Hoewel.. in mijn hoofd ben ik nog steeds 18 hoor! Na een tijdje went het wel, en ik zou het voor geen geld willen missen...
Ik wil leven, ik wil genieten, het kan allemaal zo snel gedaan zijn...

Wens je nog een leuke dag!
Groetjes,

Gepost door: M&M | 17-12-07

1981 Volgens mij zijn wij van dezelfde streek ... ;o)
Enne, 1981 is een fantastisch jaar ...

Gepost door: Chaoot | 17-12-07

Gezien de discotheken waar je vroeger uithing. Ik kwam daar ook. We zijn allebei van het fantastische jaar 1981, dus het zou wel eens kunnen dat we daar samen hebben geshaked (of hoe schrijf je dat) :o)
Waasland boven!!!

Gepost door: Chaoot | 18-12-07

Waasland wrong :-)

Wij zijn altijd al kilometervreters geweest en zijn altijd (vroeger vooral dan) quasi overal uitgeweest... van zodra we een vierwieler onder ons' voeten hadden ;-)

maarrr... 't Waasland is nu ook nie zo superver van mij af ;-)
Sint-Niklaas is net geen 22km van mijn heem volgens Google Maps......

Gepost door: Cijferkes | 18-12-07

lol keigoed weergegeven :-))))

maike komt deze snotbel effe bedanken voor het uitstel dat ze heeft gekregen zie. Hopelijk kan ik na drie jaar er wat afgepitst krijgen :/

groetjes

Gepost door: maike | 19-12-07

hehehe heb het nog eens gelezen!
Mensenlievedeugd gij klinkt oud man rofl :D

Gepost door: maike | 19-12-07

@ maike ... tja... belastingen hé... er is nog niet het laatste woord over gezegd geweest....

awel ja merci jong :-) 26 zomers om precies te zijn :-)

(oud klinken... tjah, ik voel mij soms veel ouder als dat ik ben... spijtig genoeg...)

Gepost door: Cijferkes | 19-12-07

wacht maar eens tot je 35 bent, dan ga je je veel jonger voelen dan je nu bent ;-)
mamamaike lol <--------- dees is wel voor ene keer lol è :p

Gepost door: maike | 19-12-07

goh,... ...ik word geen 35 ;-)
Of om het met de woorden van een geliefde ex-collega te zeggen "zo oud als em er uitziet wordt em toch nooit"

of:
"rot is em al vanbinnen, hij moet nug just kapot gaan" :-)

Gepost door: Cijferkes | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.