15-12-07

vlekken op de achterbank...

Blogster X en blogger IK zijn gisteren samen op stap geweest. Impulsief, à la "ik heb zin om iets te gaan drinken", een korte mini-discussie over het hoe, wat, waar en wanneer... (tóch sowieso zonder veel resultaat op die moment) Mijn bad in, kleren aan, en wijle weg hé. En en passant nog eens minder dan twee minuten met mijn favoriete frietkotdame (zie twee postjes geleden) staan tetteren:

"helleuw nogmaals Smile" (ja ik had er al frietjes gegeten diezelfde avond)
"gingde gij nie vroeger gaan slapen vandaag venteken?"
"euh, ik dacht da ook eerst ja..."
"...na waar gade misschien?"
(wilt ge mee misschien?) "geeft mij is ne Cola Zero als ge wilt a.u.b. - goh, naar waar, euh, in Xxxxx, alé, hoe noemt da daar, naar 't schijnt een écht aanhouderskot!"
"aah, den Dingen!"
"jaah, da was't…" (hoe wete gij da zo goe? *interne grijns*)
(alsof dat ze mijn gedachten kon lezen): "tjah, da's "mijn" vorige buurt hé"
"Ah ja, da's just, uw werk was nie ver van daar... Tja jong, anders was da daar vandaag uwe laatste werkdag geweest als ge nie op tijd van job veranderd had.."

En ze glimlachte, en daar kan ze wat van, het ís en blíjft 1 van de mooiste en liefste lachskes da'k in mijn leven al gezien heb...

Bon, ik naar de auto met Stimorol in de bek, Zero en autosleutels in de hand, en hoed op 't hoofd... Instappen... (dju, da's hier koud in da kot)... All engines started... chauffage'ke op... en bellen naar medeblogsterken: "hey, ik stap just uit mijn bad" (hehe, met mijn gepest gaat ze nu reageren à la, "pfff nu nog maar uit zijn bad ofwa" - niet dus) :

"aaaah da's vree goe jong!"
"neenee 't is nie waar, ik was maar aan't zwanzen, ik zit al in mijn auto"
"ooh, super, hoe lang rijdt ge der nu op denkt ge?"
"goh, geen idee van jong, waar spreken we anders af? dan zien we wel wie er eerst toekomt hé"
...
"ok dààr dan, tot subiet hé!"

Eens daar aangekomen - met nodige omhelzing en mwah mwah -toestanden – wij direct binnen in het fameuze aanhouderskot. De eerste indrukken waren “what the heck?” en “o my god” en “jawattejongeswavoorvolkziterhierallemaalindakot!?!?”… maar bon, ik had er mij al zitten op voorbereiden!

Het spannende vervolg is spijtig genoeg voor morgen, want blogger IK gaat nu op’t onverwacht blijkbaar nog een feestje bouwen (shit ben ik weer 18 ofzo?!)

21:57 Gepost door Cijferkes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

koekkoek maar om 22:21u zat 8265 nog achter zenne pc over mij te zeveren. Amuseert U ventje en ben benieuwd op welke zetel je deze nacht zal slapen.

Gepost door: Duvel | 15-12-07

Euhm... Dit klinkt me nu bekend in de oren zie...

@ Duvel: Ik vermoed dat u een beetje veel ouder bent dan Cijferkes ? Van tegenwoordig vertrekt men niet vroeger dan 00.00u... 't is maar een klein detailke zenne, maar daar zal u wellicht niet aan gedacht hebben.

Gepost door: Lentesneeuw | 16-12-07

@ Duvelken (jongsken toch...) Goh, ziet ge hoe laat het intussen is, hmm? Ik weet één ding: Den dezen is nog geen half uur thuis en was zich vannacht aan't ROT amuseren en van slapen is er dan ook geen ballen van in huis gekomen. Laat staan op een zetel. Binnen enkele minuutjes kruip ik in mijn zaaaaaaalig bedje, sie. Blijf hier gerust weg, aangezien je er tóch mee "dreigt". Van mij mag iedereen hier komen... en gaan. Negatieve kritiek is hier evengoed welkom als positieve, maar altijd iedereen afbreken en de grond proberen (jaja, probéren, daar blijft het bij!) inboren is wel iets anders hé makker! Ik heb minder fans als *** en ik ben er niet over gefrustreerd, verre van. Ik gun het haar - ten volle. Ze weet wat ze aan mij heeft, en omgekeerd ook! Ja, het is leuk om aandacht te krijgen, absoluut, en meer reacties/mensen zijn altijd welkom. Maar mènneken toch, da kik ga smeken om uwe zever?... Dan zit ge der toch mijlenver naast zulle, geloof mij. Blijf weg als ge da zo graag wilt, geen probleem jong, 't is uw eigen keuze. Doe wat ge niet laten kunt! Zij die de benen van hun lijf gedanst hebben en bijna zullen gaan slapen groeten u!

Gepost door: Cijferkes | 16-12-07

allé hij is door zijn zwarte periode . Nu de roze.
Lentesneeuw, voor een lerares Nedrelands maak je tioch wel erg veel fouten. Een dt fout in je sollicitatiebrief, een fout met HET hand (onvoorstelbaar) en nu weer "van tegenwoordig".
Mijn Nederlands staat vol met fouten, maar ik permiteer het me. De grammatica regels zijn te absurd. Maar U zou ze wel juist moeten toepassen.
En ouder ben ik niet, wijzer wel al zeg ik het zelf.

Gepost door: Duvel | 16-12-07

De commentaren zijn gesloten.