04-12-07

den Bruce

Iemand op Joetjoep heeft dit zelf in mekaar zitten knutselen, met absoluut pràchtige foto's met een al even aangrijpend liedje! De moeite waard om eens te bekijken!

Commentaren

wat een wolkenpracht je hebt iets met wolkenluchten, hé? had ik al meteen gezien op de zijkantjes van je blog - als ik grote wandelingen maak ben ik ook altijd die hemelpracht aan 't bewonderen, altijd zo verschillend en soms heel overweldigend in al zijn kleurenpracht. Prachtig relaxliedje van onze Bruce en nu .. ga ik op die tonen slapen hoor ! amai, so loate, maar ja dan is zo'n "volmaantje" in haar element, hé
lieve nachtgroet

Gepost door: luna llena | 05-12-07

Prachtig nummer en mooie foto's...
Alvast bedankt voor je bezoekje aan mijn blog... ik ga hier nog wat verder neuzen zunne!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 05-12-07

@ Vollemaantje: Merciekes! :)
Met die wolken heb ik zoveel niet, zonsondergangen en zonsópgangen vooral, daar heb ik het enorm voor... Maar zonder wolken is er meestal niet zo'n mooi effect hé :-)
P.S.: alle foto's zijn van eigen makelij, behalve die ene helemaal rechts onderaan. Die ga ik er later wellicht afhalen, hij is in't groot veel mooier en mist hier volledig zijn effect met z'n degradatie tot thumbnail!

Gepost door: 8265 | 05-12-07

@ M&M: Ook nen dikke merci!

Heel graag gedaan, het leek mij interessant genoeg om nog 's langs te komen op jouw blog, dus dat zal zeker nog gebeuren ook!

En, hoe beviel het "verder neuzen"? :-)

Gepost door: 8265 | 05-12-07

De commentaren zijn gesloten.